728x90: Bol Ad

Monopoly Junior

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Monopoly Junior ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bordspellen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Monopoly Junior

Algemeen

EAN code 5010994777845
Merk Hasbro Gaming
Fabrikantcode (sku) Monopoly Junior
Aanbevolen leeftijd 5 -8
Geslacht Jongens en meisjes
Serie Monopoly

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)0,579
Materiaal Kunststof
Afmetingen verpakking (centimeter)27,2 x 27 x 4,5 (lxbxh)
Afmetingen product (centimeter)26,7 x 26,7 x 5

Overige kenmerken

Batterijen nodig
Aantal meegeleverde batterijen Geen
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Inclusief batterijen
Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )2 tot 4
Minimum aantal spelers ( spelers )2
Maximum aantal spelers ( spelers )4
Speeltijd (minuten)45
Spelsoort Denkspel, Strategisch spel
Doelgroep Kinderen
Maakt geluid
Personage Geen personage
Speleditie Junior editie
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Monopoly Junior is voor kinderen! Je leert op een leuke manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor kinderen vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier. Race over het bord, koop elk vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak Kanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij hebben. De speler die het meeste geld heeft, wint! Met 4 'Junior pionnen': de klassieke Monopoly pionnen voordat ze groot werden

Kenmerken

  • Monopoly Junior voor jongere spelers.
  • Monopoly Junior is snel te begrijpen, makkelijk in gebruik en bevat kindvriendelijke bezittingen.
  • De speler met het meeste geld aan het eind van het spel wint.

IN DE DOOS
• Speelbord
• 4 pionnen
• 20 kanskaarten
• 48 "Verkocht" bordjes
• 90 bankbiljetten van M1
• 4 pionkaarten
• 1 dobbelsteen

Monopoly Junior - Afbeelding 1Monopoly Junior - Afbeelding 2Monopoly Junior - Afbeelding 3Monopoly Junior - Afbeelding 4
MONOPOLY JUNIOR

  • Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
  • Minimum aantal spelers: 2 spelers
  • Maximum aantal spelers: 4 spelers
  • Spelsoort: Denkspel, Strategisch spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Monopoly Junior of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Monopoly Junior kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Hasbro voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk Hasbro heeft de volgende EAN code 5010994777845. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Monopoly Junior kan maximaal gespeeld worden met 4 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Monopoly Junior niet spelen met meer dan 4 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 4 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Hasbro spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Monopoly Junior om meer informatie te vinden het geweldige Hasbro spel.

Hoe lang duurt Monopoly Junior?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Monopoly Junior uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 45 minuten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen