728x90: Wehkamp Ad

NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NERF voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 heeft de volgende EAN code 5010993543861. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen nerf en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 is van het merk NERF en is een populair merk binnen de productgroep nerf. Het loont om de NERF nerf bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een nerf fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke nerf producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 van NERF is nerf n-strike elite rukkus. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de NERF SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Aanbevolen leeftijd

Voor NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-18 jaar. NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-18 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

De fabrikant heeft getest bij welk geslacht NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 het meest in de smaak valt en daar is uitgekomen dat jongens en meisjes het bordspel het leukste vinden om mee te spelen. Maar dat zegt verder niet veel. Het is maar een richtlijn. Als het je leuk lijkt, probeer het gewoon.

NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 is onderdeel van de serie nerf n-strike. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de nerf n-strike serie deze eigenschappen wel.

NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 van NERF heeft een gewicht van 0,8 kilogram. Dit is handig om te weten als je het wilt meenemen onderweg. Het gewicht van 0,8 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van nerf.

Afvuursysteem: semi-automatisch

Of een NERF pistool automatisch schiet, duidt men aan met het type afvuursysteem. We hebben hierin drie opties: handmatig, semi-automatisch en automatisch. De NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 heeft het volgende type afvuursysteem: semi-automatisch. Bij NERF spreek men niet over wapens of munitie, omdat het speelgoed over speelgoed gaat. Daarom noemt men het blasters en projectielen.

De NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 van NERF vuurt pijltjes af. Een NERF pistool kan pijltjes, schijfjes of balletjes afvuren. De NERF pijltjes worden ook wel darts genoemd. De naam komt van NERF staat voor Non-Expanding Recreational Foam. Vertaald naar het Nederlands betekend dit: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik. Bestel je NERF gun, doe de pijltjes in het magazijn en begin met schieten.

Laad en vuur snel met de Rukkus ICS-8-blaster!
Laad en vuur snel met deze blaster! Deze NERF N-Strike Elite Rukkus-blaster is voorzien van een 8-dartclip die de volgende dart automatisch laadt. De clip blijft aan de blaster vastzitten hierdoor kun je meer darts makkelijker en sneller herladen zonder de clip te verwijderen. Laad 8 darts voor in de indexclip, pomp om de blaster klaar te maken en haal de trekker over om te vuren. Minder tijd nodig hebben om te herladen, betekent dat je meer tijd hebt om te spelen. Maak je klaar voor actie en ga de strijd aan!

IN DE DOOS

  • NERF N-Strike Elite Rukkus-blaster
  • Dart-clip
  • 8 NERF Elite-darts
  • Instructies

NERF N-STRIKE ELITE RUKKUS ICS 8

  • Type afvuursysteem: Semi-automatisch
  • Type speelgoedblaster: Pijltjes
  • Voedingstype: Niet elektrisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze nerf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je nerf of staat jouw nerf keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze nerf keuzehulp.

Specificaties NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8

Algemeen

EAN code 5010993543861
Merk NERF
Fabrikantcode (sku) NERF N-Strike Elite Rukkus
Aanbevolen leeftijd 8-18
Geslacht Jongens en meisjes
Serie NERF N-Strike

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 0,8
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw
Afmetingen verpakking (centimeter) 40,3 x 27,8 x 6,8

Overige kenmerken

Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speelgoedblaster kenmerken

Type afvuursysteem Semi-automatisch
Type speelgoedblaster Pijltjes
Voedingstype Niet elektrisch
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: NERF N-Strike Elite Rukkus ICS 8

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen