728x90: Bol Ad

NERF N-Strike Elite Rough Cut

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de NERF N-Strike Elite Rough Cut ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke nerf vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties NERF N-Strike Elite Rough Cut

Algemeen

EAN code 5010993303878
Merk NERF
Fabrikantcode (sku) N-Strike Elite Rough Cut
Aanbevolen leeftijd 8-16
Geslacht Jongens en meisjes
Serie NERF N-Strike

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)0,7
Materiaal Kunststof
Kleur Wit/Oranje/Zwart
Afmetingen verpakking (centimeter)48 x 23 x 8
Afmetingen product (centimeter)8 x 48 x 23 (lxbxh)

Overige kenmerken

Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speelgoedblaster kenmerken

Type afvuursysteem Handmatig
Type speelgoedblaster Pijltjes
Voedingstype Niet elektrisch
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Ga de strijd aan met de NERF N-Strike Elite Rough Cut blaster. Deze blaster heeft een dubbele loop! Deze blaster is compact en je kunt er 2 Elite Darts tegelijk mee lanceren op doelen tot 20 meter afstand. Met de pomp-functie kun je blijven pompen om steeds dubbele darts te laten gaan. Schiet tot 8 Elite Darts zonder opnieuw te laden.

IN DE DOOS

  • NERF N-Strike Elite Rough Cut blaster
  • 16 NERF Elite Darts
  • Instructies

Kenmerken

  • Vuur 2 darts tegelijk met de dubbele loop
  • Met pompactie om een constante stroom van darts af te vuren
  • Vuurt darts tot wel 20 meter

NERF N-STRIKE ELITE ROUGH CUT

  • Type afvuursysteem: Handmatig
  • Type speelgoedblaster: Pijltjes
  • Voedingstype: Niet elektrisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de NERF N-Strike Elite Rough Cut of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze nerf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je nerf of staat jouw nerf keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze nerf keuzehulp.

Wil je graag de N-Strike Elite Rough Cut kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NERF voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze nerf van het merk NERF heeft de volgende EAN code 5010993303878. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen nerf en wordt maar éen keer uitgegeven.

De NERF N-Strike Elite Rough Cut van NERF vuurt pijltjes af. Een NERF kan pijltjes, schijfjes of balletjes afvuren. De NERF pijltjes worden ook wel darts genoemd. De naam komt van NERF staat voor Non-Expanding Recreational Foam. Vertaald naar het Nederlands betekend dit: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen