728x90: Wehkamp Ad

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

De beste deal van vandaag

Bol.com

47,95

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de NERF Trilogy DS-15 blaster heeft uitwerppatronen voor extra actie bij het afvuren van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 6 december 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 47,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 47,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

Algemeen

EAN code 5010993574001
Merk NERF
Fabrikantcode (sku) N-Strike Elite Trilogy DS-15
Top Product
Aanbevolen leeftijd Vanaf 8 tot 18 jaar
Geslacht Jongens en meisjes
Serie NERF N-Strike

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 1,61
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw
Afmetingen verpakking (centimeter) 71 x 33 x 9

Overige kenmerken

Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speelgoedblaster kenmerken

Type afvuursysteem Semi-automatisch
Type speelgoedblaster Pijltjes
Voedingstype Niet elektrisch
NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 kopen
Actuele prijs: € 47,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NERF voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 heeft de volgende EAN code 5010993574001. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen nerf en wordt maar éen keer uitgegeven.

De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 is van het merk NERF en is een populair merk binnen de productgroep nerf. Het loont om de NERF nerf bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 1NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 2NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 3NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 4
Een nerf fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke nerf producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 van NERF is n-strike elite trilogy ds-15. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de NERF SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 het predicaat "Top Product" gegeven.

Aanbevolen leeftijd

Voor NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op vanaf 8 tot 18 jaar jaar. NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van vanaf 8 tot 18 jaar jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

De fabrikant heeft getest bij welk geslacht NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 het meest in de smaak valt en daar is uitgekomen dat jongens en meisjes het bordspel het leukste vinden om mee te spelen. Maar dat zegt verder niet veel. Het is maar een richtlijn. Als het je leuk lijkt, probeer het gewoon.

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 5NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 6NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 7
NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 is onderdeel van de serie nerf n-strike. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de nerf n-strike serie deze eigenschappen wel.

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 van NERF heeft een gewicht van 1,61 kilogram. Dit is handig om te weten als je het wilt meenemen onderweg. Het gewicht van 1,61 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van nerf.

Afvuursysteem: semi-automatisch

Of een NERF pistool automatisch schiet, duidt men aan met het type afvuursysteem. We hebben hierin drie opties: handmatig, semi-automatisch en automatisch. De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 heeft het volgende type afvuursysteem: semi-automatisch. Bij NERF spreek men niet over wapens of munitie, omdat het speelgoed over speelgoed gaat. Daarom noemt men het blasters en projectielen.

De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 van NERF vuurt pijltjes af. Een NERF pistool kan pijltjes, schijfjes of balletjes afvuren. De NERF pijltjes worden ook wel darts genoemd. De naam komt van NERF staat voor Non-Expanding Recreational Foam. Vertaald naar het Nederlands betekend dit: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik. Bestel je NERF gun, doe de pijltjes in het magazijn en begin met schieten.

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 8NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 9NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 10NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 - Afbeelding 11
De NERF Trilogy DS-15 blaster heeft uitwerppatronen voor extra actie bij het afvuren van je NERF-darts! Zorg voor een driedubbele impact met deze NERF-blaster die 3 darts tegelijk afvuurt van elk patroon. Wanneer je doorlaadt om opnieuw te schieten, wordt de gebruikte patroon automatisch uitgeworpen. Laat je tegenstander nu maar proberen te ontsnappen!

Deze N-Strike Elite-blaster is geschikt voor één patroon per keer en biedt plaats voor 5 patronen in de schoudersteun Zo kun je sneller herladen. De blaster wordt geleverd met 5 patronen en 15 NERF Elite-darts waarmee je de patronen kunt vullen. Deze blaster met pompactie wordt door jou aangedreven, zonder batterijen. Laad 3 darts in een patroon, plaats de volle patroon in de blaster, trek de hendel naar achteren om door te laden en haal de trekker over om af te vuren. Wanneer je een nieuwe patroon laadt en de doorlaadhendel naar achteren trekt, wordt de lege patroon uitgeworpen!

IN DE DOOS

  • NERF Trilogy DS-15 blaster
  • 5 Elite patronen
  • 15 NERF Elite-darts
  • Instructies

NERF N-STRIKE ELITE TRILOGY DS-15

  • Top Product: Ja
  • Type afvuursysteem: Semi-automatisch
  • Type speelgoedblaster: Pijltjes
  • Voedingstype: Niet elektrisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze nerf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je nerf of staat jouw nerf keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze nerf keuzehulp.

Populaire video voor artikel: NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

Prijzen vergelijken NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen