728x90: Wehkamp Ad

NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NERF voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 heeft de volgende EAN code 5010993632831. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen nerf en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 is van het merk NERF en is een populair merk binnen de productgroep nerf. Het loont om de NERF nerf bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een nerf fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke nerf producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 van NERF is e7942eu4. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de NERF SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

De NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 het predicaat "Top Product" gegeven.

Aanbevolen leeftijd

Voor NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op vanaf 8 jaar jaar. NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van vanaf 8 jaar jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

De fabrikant heeft getest bij welk geslacht NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 het meest in de smaak valt en daar is uitgekomen dat jongens en meisjes het bordspel het leukste vinden om mee te spelen. Maar dat zegt verder niet veel. Het is maar een richtlijn. Als het je leuk lijkt, probeer het gewoon.

NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 is onderdeel van de serie n-strike modulus. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de n-strike modulus serie deze eigenschappen wel.

NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 van NERF heeft een gewicht van 1,902 kilogram. Dit is handig om te weten als je het wilt meenemen onderweg. Het gewicht van 1,902 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van nerf.

Het is altijd fijn om te weten hoeveel batterijen er in een apparaat gaan voordat je hem koopt. In de NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 gaan 4 batterijen of accu's.

NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 heeft batterijen nodig en er zijn 4 batterijen meegeleverd. Dit is handig om te weten, want als er geen batterijen zijn meegeleverd, dan kun je die direct meebestellen. Dit voorkomt vervelende momenten bij het uitpakken en gebruiken.

Afvuursysteem: automatisch

Of een NERF pistool automatisch schiet, duidt men aan met het type afvuursysteem. We hebben hierin drie opties: handmatig, semi-automatisch en automatisch. De NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 heeft het volgende type afvuursysteem: automatisch. Bij NERF spreek men niet over wapens of munitie, omdat het speelgoed over speelgoed gaat. Daarom noemt men het blasters en projectielen.

De NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 van NERF vuurt pijltjes af. Een NERF pistool kan pijltjes, schijfjes of balletjes afvuren. De NERF pijltjes worden ook wel darts genoemd. De naam komt van NERF staat voor Non-Expanding Recreational Foam. Vertaald naar het Nederlands betekend dit: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik. Bestel je NERF gun, doe de pijltjes in het magazijn en begin met schieten.

Het is tijd om op volle snelheid in de hitte van de strijd te duiken met de gemotoriseerde blaster Nerf Modulus versierd met camouflagemotieven! Het enige wat je moet te doen is de motor te starten om de darts op hoge snelheid aan te drijven! De ECS-10 Blaster Tracker wordt verkocht met accessoires om het speelgoed aan te passen aan de behoeften van de strijd. De verwijderbare stick is ontworpen om een extra lader op te bergen (apart verkrijgbaar). Om het bereik te vergroten, voeg jeeenvoudigweg de cilinderverlenging toe en om de nauwkeurigheid te optimaliseren, bevestig je de zoeker op de tactische rail. Om 1 pijltje af te vuren, hou je gewoon de versnellingsknop ingedrukt en haal je de trekker over. Benodigde batterijen (niet inbegrepen). De officiële Nerf pijlen zijn getest en goedgekeurd om de kwaliteit en prestaties te maximaliseren en zijn gemaakt van schuim met holle en flexibele punt. Het is net zo goed een binnen als een buitenspeelgoed.

Ga het razendsnelle avontuur aan met deze gemotoriseerde NERF Modulus-blaster met cool camouflagepatroon. Zet de motor aan en lanceer de darts door de lucht! De Tracker ECS-10 speelgoedblaster wordt geleverd met accessoires, zodat je hem aan elke battle kunt aanpassen. De losse kolf biedt opslag voor een clip, zodat je altijd genoeg munitie hebt. Gebruik de loopverlenger voor doelwitten op afstand. Maak het vizier vast aan de tactical rail om nog beter te kunnen richten.

De blaster wordt geleverd met een 10-dartclip en 20 officiële NERF Elite-pijlen. Zo kun je de clip met tien darts laden en heb je tien back-up darts om te herladen. Zet de versnellingsknop aan en haal de trekker over om een dart af te vuren.

Werkt op 4 AA batterijen, niet inbegrepen.

IN DE BOX

  • NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 blaster
  • Dartclip
  • 20 NERF Elite darts
  • Instructies

NERF N-STRIKE MODULUS TRACKER ECS-10

  • Top Product: Ja
  • Aantal benodigde batterijen: 4
  • Type afvuursysteem: Automatisch
  • Type speelgoedblaster: Pijltjes
  • Voedingstype: Batterij

Kom je er niet uit bij het kopen van de NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze nerf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je nerf of staat jouw nerf keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze nerf keuzehulp.

Specificaties NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10

Algemeen

EAN code 5010993632831
Merk NERF
Fabrikantcode (sku) E7942EU4
Top Product
Aanbevolen leeftijd Vanaf 8 jaar
Geslacht Jongens en meisjes
Serie N-Strike Modulus

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 1,902
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmetingen verpakking (centimeter) 97 x 35 x 8

Overige kenmerken

Aantal benodigde batterijen 4
Aantal meegeleverde batterijen 0
Accu/batterij model Penlite
Accu/batterij technologie Alkaline

Speelgoedblaster kenmerken

Type afvuursysteem Automatisch
Type speelgoedblaster Pijltjes
Voedingstype Batterij
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: NERF N-Strike Modulus Tracker ECS-10

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen