728x90: Bol Ad

Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders

Laagste prijs gevonden vandaag 06:30 uur voor € 82,49 bij Bol.com.

€ 82,49

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:30 uur

€ 82,49

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Meer kastelen


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 82,49

Overweeg je de Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 82,49 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 82,49

Specificaties Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders

Speelset

Fabrikantcode 70221
Adviesleeftijd 8+

Kenmerken

Sub-thema Novelmore
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 215 onderdelen
Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders kopen
Actuele prijs: € 82,49
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kasteel van de Burnham Raiders met een ophaalbrug, vuurkanonnen, vuurkogelgoten en een drakenkooi. Het kasteel heeft 2 ingangen en gevangenissen in de vuurrots. Afmetingen: 60,5 x 55,5 x 39 centimeter LxBxH Kan gecombineerd worden met: 9841 Uitbreiding gevel met gevangenis en doorbreekmuur voor Kasteel van de Burnham Raiders Dit indrukwekkende fort is de thuisbasis van de opstandige Burnham Raiders. Het kasteel torent trots uit boven de vulkanische vuurberg. De vuurwapens en de machtige kasteelpoort fonkelen in de avondzon en de draak sist gevaarlijk uit zijn kooi. Als indringers het kasteel proberen te veroveren, worden ze beschoten door de overvallers met gloeiende vuurballen. De sluwe Burnham Raiders zijn een groep bandieten en rovers die niets of niemand vrezen. Het nieuwste object van verlangen is het magische pantser Invincibus, dat de drager onoverwinnelijk maakt. De rebellen proberen dit pantser met alle middelen in hun bezit te brengen om chaos te verspreiden, nieuwe landen te veroveren en zich met vuurkracht te onderwerpen. Playmobil's nieuwe ridderwereld verrast met creatieve wapens, geavanceerde verdedigingssystemen en originele personages. De Playmobil-klassieker in een geniaal nieuw design garandeert vele uren plezier. De vesting van de Burnham Raiders heeft vele defensieve functies: Kanonnen voor vuurpijlen aan beide zijden, een muurwerper voor vuurballen, een ophaalpoort en een valluik in de kerker. De speelset omvat de Novelmore karakters Bayron Burnham en zijn zoon Prody, smid Zwavel en de kwade ridder Lucifex. In de vuurberg is er nog een andere ingang naar de vesting.

Playmobil 70221 boekje kwijt?

Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 70221? Alle Playmobil 70221 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het officiële Playmobil 70221 boekje

PLAYMOBIL 70221 KASTEEL VAN DE BURNHAM RAIDERS

  • Fabrikantcode: 70221
  • Adviesleeftijd: 8+
  • Sub-thema: Novelmore
  • Aantal minifiguren: 4
  • Aantal onderdelen: 215 onderdelen

Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 1Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 2Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 3Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Playmobil anders minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 70221 Kasteel van de Burnham Raiders wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 5Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 6Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders - Afbeelding 7
De Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders heeft in totaal 215 onderdelen onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire video voor artikel: Playmobil 70221 Kasteel van de Burnham Raiders

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:30 uur

€ 82,49

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen