728x90: Bol Ad

Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen

Laagste prijs gevonden vandaag 09:39 uur voor € 49,- bij Bol.com.

€ 49,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 09:39 uur

€ 49,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 49,-

Overweeg je de Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 49,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 49,-

Specificaties Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen

Algemeen

Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 70187
Adviesleeftijd 8+

Kenmerken

Sub-thema Anders
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 72 onderdelen
Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen kopen
Actuele prijs: € 49,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De populaire Playmobil-adventskalenders zijn al vele jaren een hit in de dagen tot aan Kerstmis. Met hun gedetailleerde inhoud maken ze van de 24 dagen tot het grote feest een bijzondere ervaring. Aan het einde van de kerstperiode werd een kleine speelwereld gecreëerd, die ook in de bestaande Playmobil-collectie kan worden geïntegreerd. Achter de deuren van de adventskalender Strijd om de magische steen zijn grote ridderfiguren en veel accessoires verborgen. Wie van de dappere ridders zal als eerste de magische steen ontdekken en de strijd winnen?
De Playmobil-adventskalender staat centraal in de aftelperiode naar kerstavond met nieuwe spannende ridderverhalen en biedt een avontuurlijke tijd voor de kerst.

Playmobil 70187 boekje kwijt?

Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 70187? Alle Playmobil 70187 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het officiële Playmobil 70187 boekje

PLAYMOBIL 70187 ADVENTSKALENDER STRIJD OM DE MAGISCHE STEEN

  • Fabrikantcode: 70187
  • Adviesleeftijd: 8+
  • Sub-thema: Anders
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 72 onderdelen

Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen - Afbeelding 1Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen - Afbeelding 2Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen - Afbeelding 3Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Playmobil anders minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

De Playmobil 70187 Adventskalender Strijd om de magische Steen heeft in totaal 72 onderdelen onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 09:39 uur

€ 49,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen