Lego 71044 Disney trein en station

Prijzen vergelijken september 2020

Lego

329,99

Nu beschikbaar

Lego 71044 Disney trein en station actuele prijzen. Beleef met het hele gezin een boeiend en plezierig bouwproces met deze Lego Disney 71044 trein en station. Kinderen zullen het fantastisch vinden

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 23 september 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 329,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 329,99

Specificaties Lego 71044 Disney trein en station

Speelset

Fabrikantcode 71044
Leeftijd 12+
VIP Punten 2475

Kenmerken

Sub-thema Disney
Aantal minifiguren 5
Aantal onderdelen 2925

Technisch

Werkt op batterijen (type) 6x AAA
Lego 71044 Disney trein en station kopen?
Actuele prijs: € 329,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Adviesleeftijd

Per lego product en dus ook voor de Lego 71044 Disney trein en station is er een aanbevolen leeftijd wat via regelgeving wordt bepaald. De aanbevolen leeftijd voor dit product is 12+ jaar.

Thema

De Lego 71044 Disney trein en station valt onder de productlijn en thema disney.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Lego 71044 Disney trein en station wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 5 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 71044 Disney trein en station heeft in totaal 2925 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Beleef met het hele gezin een boeiend en plezierig bouwproces met deze Lego Disney 71044 trein en station. Kinderen zullen het fantastisch vinden om met de Disney personages Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy mee te gaan op magische avonturen met deze geweldige Lego treinset, met een gemotoriseerde locomotief in de stijl van een stoomlocomotief met een tender, een personenwagon en een luxueuze restauratiewagen, plus een ovale treinbaan en een prachtig stationsgebouw in de stijl van de Disney themaparken. Deze set wordt geleverd met allerlei coole details zoals app-bediening. Gebruik een smartphone of tablet om de locomotief voor- of achteruit te laten rijden en laat hem realistische geluiden maken. Het koppelen van de wagons gaat eenvoudig dankzij de magnetische Lego koppelingen en de panelen van de restauratiewagon kunnen open om toegang te bieden tot het gedetailleerde interieur, compleet met een tafel, leunstoelen, een theepot en een kopje. En er is nog veel meer leuks! In het speelgoedstationsgebouw zijn talloze fraaie, van stenen gebouwde meubels en details te vinden, zoals ramen met gordijntjes, een wandklok, een kroonluchter en een torenkamer met een kleine Lego verrassing!

Inclusief 5 LEGO® Disney minifiguren met unieke decoratie en accessoires: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy.
Werkt op batterijen (niet inbegrepen).

Lego 71044 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 71044 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 71044 bouwinstructies.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 71044 Disney trein en station of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 71044 Disney trein en station. September 2020

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen