728x90: Bol Ad

Lego 41382 Friends Adventkalender

De beste deal van vandaag

Bol.com

32,95

Voor 17:00 uur besteld, zaterdag in huis

Lego 41382 Friends Adventkalender kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help je jonge bouwer om toe te leven naar Kerstmis met de Lego Friends 41382

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 25 mei 2022

Lego 41382 Friends Adventkalender aanbiedingen

De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 17:00 uur besteld, zaterdag in huis
De wereld van Lego
Op dit moment geen voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 32,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 32,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 41382 Friends Adventkalender

Speelset

Fabrikantcode 41382
Adviesleeftijd 6+
VIP Punten 187

Kenmerken

Sub-thema Friends
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 330
Lego 41382 Friends Adventkalender kopen?
Actuele prijs: € 32,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 41382 Friends Adventkalender

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 41382 Friends Adventkalender van Lego Friends is 41382. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41382 Friends Adventkalender is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6+ jaar. Lego 41382 Friends Adventkalender wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 41382 Friends Adventkalender - Afbeelding 1Lego 41382 Friends Adventkalender - Afbeelding 2Lego 41382 Friends Adventkalender - Afbeelding 3
De Lego 41382 Friends Adventkalender valt onder de productlijn en thema friends. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 41382 Friends Adventkalender het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het friends thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41382 Friends Adventkalender wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 41382 Friends Adventkalender heeft in totaal 330 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Help je jonge bouwer om toe te leven naar Kerstmis met de Lego Friends 41382 Adventkalender. Laat kinderen langzaam aftellen naar de kerstdagen door hen elke dag een nieuw deurtje te laten openen. Achter elk van de 24 deurtjes zitten coole, bouwbare cadeautjes die iets te maken hebben met de wereld van Heartlake City. Ze zorgen voor een extra feestelijke sfeer in de kinderkamer of, als ze aan een lint worden vastgemaakt, in de kerstboom. Deze advent kalender bevat dus veel kleine cadeautjes voor in de kinderkamer of in de kerstboom: een Mia minipoppetje, 2 pinguïns, Zobo, Zobita, een taart, een sneeuwvlok, rolschaatsen, een peperkoekhuisje, een lantaarnpaal, een trein, cadeaudozen, een hamster op een slee, een stereo, een chocoladereep, een zuurstok, een kerstboom, een walkietalkie, een hart, kousen, een postbus, een houten soldaatje en een maretak. Een adventskalender om 24 dagen lang mee te spelen en daarna je creaties leuk in je kamer neer te zetten. Laat de feestdagen maar beginnen.

Lego 41382 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41382 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41382 bouwinstructies.

LEGO 41382 FRIENDS ADVENTKALENDER

  • Fabrikantcode: 41382
  • Adviesleeftijd: 6+
  • Sub-thema: Friends
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 330

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41382 Friends Adventkalender of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 41382 Friends Adventkalender. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen