728x90: Bol Ad

Lego 41382 Friends Adventkalender


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laagste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Specificaties Lego 41382 Friends Adventkalender

Speelset

Fabrikantcode 41382
Adviesleeftijd 6+
VIP Punten 187

Kenmerken

Sub-thema Friends
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 330
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Help je jonge bouwer om toe te leven naar Kerstmis met de Lego Friends 41382 Adventkalender. Laat kinderen langzaam aftellen naar de kerstdagen door hen elke dag een nieuw deurtje te laten openen. Achter elk van de 24 deurtjes zitten coole, bouwbare cadeautjes die iets te maken hebben met de wereld van Heartlake City. Ze zorgen voor een extra feestelijke sfeer in de kinderkamer of, als ze aan een lint worden vastgemaakt, in de kerstboom. Deze advent kalender bevat dus veel kleine cadeautjes voor in de kinderkamer of in de kerstboom: een Mia minipoppetje, 2 pinguïns, Zobo, Zobita, een taart, een sneeuwvlok, rolschaatsen, een peperkoekhuisje, een lantaarnpaal, een trein, cadeaudozen, een hamster op een slee, een stereo, een chocoladereep, een zuurstok, een kerstboom, een walkietalkie, een hart, kousen, een postbus, een houten soldaatje en een maretak. Een adventskalender om 24 dagen lang mee te spelen en daarna je creaties leuk in je kamer neer te zetten. Laat de feestdagen maar beginnen.

Lego 41382 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 41382 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 41382 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 41382 bouwinstructies.

LEGO 41382 FRIENDS ADVENTKALENDER

  • Fabrikantcode: 41382
  • Adviesleeftijd: 6+
  • Sub-thema: Friends
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 330

Lego 41382 Friends Adventkalender - Afbeelding 1Lego 41382 Friends Adventkalender - Afbeelding 2Lego 41382 Friends Adventkalender - Afbeelding 3
Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41382 Friends Adventkalender of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41382 Friends Adventkalender is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6+ jaar. Lego 41382 Friends Adventkalender wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41382 Friends Adventkalender wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

De Lego 41382 Friends Adventkalender heeft in totaal 330 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen