Lego 75964 Harry Potter Adventkalender


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Adviesleeftijd

Per lego product en dus ook voor de Lego 75964 Harry Potter Adventkalender is er een aanbevolen leeftijd wat via regelgeving wordt bepaald. De aanbevolen leeftijd voor dit product is 7+ jaar.

Thema

De Lego 75964 Harry Potter Adventkalender valt onder de productlijn en thema harry potter.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Lego 75964 Harry Potter Adventkalender wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 7 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 75964 Harry Potter Adventkalender heeft in totaal 305 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Vier Kerstmis in de tovenaarswereld met de magische Lego Harry Potter 75964 adventkalender! Achter elk van de 24 deurtjes zit een ander Lego Harry Potter cadeautje. Naarmate Kerstmis dichterbij komt, ontdekken kinderen meer en meer leuke kleine bouwwerken uit de Harry Potter films waarmee ze het hele jaar door onvergetelijke scènes kunnen naspelen of hun eigen fantasierijke verhalen kunnen bedenken.

  • Deze Lego Harry Potter adventskalender is inclusief 7 minifiguren: Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Albus Perkamentus, professor Banning en de architect van Zweinstein, plus een figuur van Hedwig.
  • Bouwwerken: een microversie van de Zweinstein Express, een bouwbare open haard met kerstversiering, een tafel uit de Grote Zaal met accessoires en een voetstuk dat is versierd met de 4 afdelingsvaandels.
  • Samen vormen de 24 cadeautjes in deze advent kalender een ware inspiratiebron voor kinderen, waarmee ze de mooiste scènes uit de Harry Potter films kunnen naspelen en zelf magische verhalen kunnen bedenken.

Lego 75964 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 75964 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 75964 bouwinstructies.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75964 Harry Potter Adventkalender of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Specificaties Lego 75964 Harry Potter Adventkalender

Speelset

Fabrikantcode 75964
Leeftijd 7+
VIP Punten 225

Kenmerken

Sub-thema Harry Potter
Aantal minifiguren 7
Aantal onderdelen 305
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen