728x90: Wehkamp Ad

Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

Product uit de handel

Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat je jonge superheld een geweldig Lego Marvel Spider-Man avontuur naspelen

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 17 oktober 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof

Speelset

Fabrikantcode 76134
Adviesleeftijd 4+
VIP Punten 225

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 150
Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof van Lego Marvel Super Heroes is 76134. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof - Afbeelding 1Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof - Afbeelding 2Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof - Afbeelding 3Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof - Afbeelding 4
De Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof heeft in totaal 150 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat je jonge superheld een geweldig Lego Marvel Spider-Man avontuur naspelen waarin Doc Ock's speedboot wordt achtervolgd door Spider-Man's vliegtuig met de speelset 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof. Deze Lego 4+ creatieve bouwset, die speciaal is ontworpen om snel en eenvoudig door kleuters en jonge kinderen te worden gebouwd, bevat een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw kind het doel van de bouwinstructies te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen in een bekende Lego Marvel wereld. Kinderen zullen het geweldig vinden de haven te bouwen met een werkende kraan om een container op te pakken, Doc Ock's speedboot met mechanische armen en het vliegtuig van Spider-Man met een schijfschieter en spinnenweb dat aan de speedboot of container kan worden gekoppeld. Deze kleine, bouwbare Lego Marvel Spider-Man speelset voor kinderen is inclusief 3 minifiguren om eindeloos creatief mee te spelen.

IN DE DOOS

 • Lego 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met Lego stenen.
 • Inclusief 3 minifiguren: Spider-Man, Doc Ock en een havenarbeider.
 • Deze speelset bestaat uit een eenvoudig te bouwen haven, Spider-Man vliegtuig en Doc Ock speedboot, met een startsteen-bouwplaat om je kind snel aan het bouwen en spelen te krijgen met superhelden in een Lego Marvel wereld boordevol actie.
 • De haven bevat een kraan met een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een voorruit en een verstelbare kraanarm met ketting om de te openen container met de zak geld en het juweelelement op te pakken, plus een brandend vat met een vlamelement, een kleine ladder en een barricade.
 • Het vliegtuig van Spider-Man heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, 2 schijfschieters en een spinnenwebdraad met een te bevestigen spinnenweb.
 • Doc Ock's bouwbare speelgoedspeedboot beschikt over een zitplaats voor een minifiguur, 2 mechanische armen met bevestigingspunten voor de container en een geldzak.
 • Accessoire-elementen: Doc Ock's robotarmen die het juweelelement kunnen vasthouden.
 • De Spider-Man en Doc Ock minifiguren zijn nieuw vanaf december 2018.
 • Lego 4+ bouwspeelgoed laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.
 • Lego 4+ bouwsets voor kinderen heetten voorheen Lego Juniors en zijn compatibel met alle Lego bouwsets voor creatief bouwen.
 • Deze superheldenspeelset is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.
 • De haven is ongeveer 17 centimeter hoog, 13 centimeter breed en 13 centimeter diep.
 • Het Spider-Man vliegtuig is ongeveer 4 centimeter hoog, 13 centimeter lang en 14 centimeter breed.
 • Doc Ock's speedboot is ongeveer 10 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 6 centimeter breed.

Lego 76134 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76134 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76134 bouwinstructies.

LEGO 76134 SPIDER-MAN: DOC OCK DIAMANTROOF

 • Fabrikantcode: 76134
 • Adviesleeftijd: 4+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 150

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen