728x90: Bol Ad

Lego 10771 Kermis achtbaan

Laagste prijs gevonden vandaag 11:39 uur voor € 43,95 bij Bol.com.

€ 43,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:39 uur

€ 43,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 43,95

Overweeg je de Lego 10771 Kermis achtbaan te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 43,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 43,95

Specificaties Lego 10771 Kermis achtbaan

Algemeen

EAN code 5702016477863
Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 10771
Adviesleeftijd 4+
VIP Punten 150

Kenmerken

Sub-thema Toy Story 4
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 98
Lego 10771 Kermis achtbaan kopen
Actuele prijs: € 43,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beleef samen met je kind de opwinding en het plezier van de kermis met dit Lego 4+ Disney•Pixar Toy Story 4 10771 Kermis achtbaan constructiespeelgoed! Deze speelset boordevol actie is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Deze geweldige speelset bestaat uit een kleurige achtbaan met 3 karretjes, 6 stevige railelementen en een grote toegangsboog met bewegend draaihek, plus een speciale startsteen-bouwplaat waardoor zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaring van het helemaal zelf bouwen van bouwwerken, voertuigen en meer. In deze leuke speelgoedset voor kleuters vind je ook een schattig ijswagentje met een ballon en een pizza. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge kermisbezoeker het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met Lego stenen in een leuke Toy Story omgeving! Inclusief minifiguren van Buzz Lightyear en Alien.

IN DE DOOS

  • Lego 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een ideale start vormen voor het bouwen met Lego stenen.
  • Inclusief 2 minifiguren van Toy Story personages: Buzz Lightyear en Alien.
  • De speelset bestaat uit een achtbaan met een grote toegangsboog, vlaggen, een camera, een bewegend draaihek, 6 paarse railelementen en een speciale startsteen-bouwplaat zodat jonge kinderen snel kunnen gaan bouwen en spelen met Lego stenen in een Disney
  • Pixar Toy Story 4 wereld.
  • Deze spannende speelset is ook inclusief 3 achtbaankarretjes en een ijswagentje met een ballon.
  • Accessoire-elementen: een camera, een ijsje en een pizza.
  • Jonge kinderen zullen het geweldig vinden om spannende scènes uit Toy Story na te spelen of hun eigen verhalen te verzinnen.
  • Lego 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.
  • Lego 4+ speelsets voor beginners heetten voorheen Lego Juniors en zijn te combineren met alle Lego bouwspeelgoed voor creatief bouwen.
  • Deze Toy Story 4 constructieset is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.
  • Inclusief een digitale bouwuitbreiding via Lego Life.
  • De achtbaan met boog is ongeveer 10 centimeter hoog, 28 centimeter breed en 29 centimeter diep.
  • De achtbaankarretjes zijn elk ongeveer 16 centimeter lang en 3 centimeter breed.
  • Het pizzakarretje met ballon is ongeveer 7 centimeter hoog en 4 centimeter lang.

Lego 10771 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10771 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10771 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10771 bouwinstructies.

Lego 10771 Kermis achtbaan - Afbeelding 1Lego 10771 Kermis achtbaan - Afbeelding 2Lego 10771 Kermis achtbaan - Afbeelding 3Lego 10771 Kermis achtbaan - Afbeelding 4
LEGO 10771 KERMIS ACHTBAAN

  • Fabrikantcode: 10771
  • Adviesleeftijd: 4+
  • Sub-thema: Toy Story 4
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 98

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10771 Kermis achtbaan of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 10771 Kermis achtbaan kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Toy Story 4 voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Toy Story 4 heeft de volgende EAN code 5702016477863. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10771 Kermis achtbaan is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Lego 10771 Kermis achtbaan wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Toy Story 4 minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10771 Kermis achtbaan wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 10771 Kermis achtbaan

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:39 uur

€ 43,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen