728x90: Wehkamp Ad

Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom

De beste deal van vandaag

Lego

54,99

Product uit de handel

Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ga samen met Spider-Man en Ghost Spider op een missie om Tante May uit Venoms klauwen te

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 16 oktober 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom

Speelset

Fabrikantcode 76115
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 412

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 604
Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom van Lego Spiderman is 76115. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom - Afbeelding 1Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom - Afbeelding 2Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom - Afbeelding 3Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom - Afbeelding 4
De Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Spiderman minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76115 Spider Mecha vs. Venom wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom heeft in totaal 604 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ga samen met Spider-Man en Ghost Spider op een missie om Tante May uit Venoms klauwen te redden in een spannende Lego Marvel Spider Man 76115 Spider Mecha vs. Venom strijd. Zet de beweegbare Spider Mecha met een cockpit die open kan en ruimte voor een minifiguur, een techspinnen/spinnenwebschieter en een grijpklauw tegenover de enorme, verstelbare Venom Mecha met klauwen die minifiguren kunnen grijpen. Deze superheldenbouwset bevat 4 Lego minifiguren, Ghost Spider's hoverboard met 2 noppenschieters plus 9 webelementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan je eigen smaak aan te passen.

IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Spider-Man, Ghost Spider, Venom en Tante May.
 • De Spider Mecha heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, verstelbare gewrichten, een schieter om techspin- of spinnenwebelementen af te schieten en een grijpklauw met bevestigingspunten voor andere spinnenwebelementen.
 • De Venom Mecha heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, verstelbare gewrichten, een lange tong en klauwen die minifiguren kunnen grijpen.
 • Ook inclusief Ghost Spider's hoverboard met 2 noppenschieters en een doorzichtige vlamuitlaat, plus 9 spinnenwebelementen die nieuw zijn vanaf december 2018 om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan je eigen smaak aan te aanpassen.
 • Accessoire-elementen: Tante May's ijsje.
 • De minifiguren van Spider-Man, Venom en Tante May zijn nieuw vanaf december 2018.
 • De bouwbare Spider Mecha is ongeveer 14 centimeter hoog, 11 centimeter lang en 4 centimeter breed.
 • De Venom Mecha is ongeveer 22 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 8 centimeter breed.

Lego 76115 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76115 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76115 bouwinstructies.

LEGO 76115 SPIDER MECHA VS. VENOM

 • Fabrikantcode: 76115
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 604

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76115 Spider Mecha vs. Venom. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen