728x90: Wehkamp Ad

Lego 21155 De Creeper mijn

De beste deal van vandaag

Alternate

89,99

79,99

Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!

Lego 21155 De Creeper mijn kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beleef Minecraft avonturen boordevol actie met de Lego Minecraft speelset 21155 De Creeper mijn.

Shop informatie

Verzendkosten: Tussen de 2,95 en 4,95
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 13 november 2021

Lego 21155 De Creeper mijn aanbiedingen

Alles wat je nodig in en om het huis
Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!
Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De wereld van Lego
Tijdelijk niet op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 79,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 79,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 21155 De Creeper mijn

Algemeen

EAN code 5702016370935
Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 21155
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 675

Kenmerken

Sub-thema Minecraft
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 834
Lego 21155 De Creeper mijn kopen?
Actuele prijs: € 79,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 21155 De Creeper mijn kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Minecraft voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 21155 De Creeper mijn heeft de volgende EAN code 5702016370935. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Lego 21155 De Creeper mijn is van het merk Lego Minecraft en het merk Lego Minecraft is een populair merk binnen de productgroep lego. Lego Minecraft lego kun je vinden in winkels en webshops. Lego Minecraft producten behoren tot de topmerken lego in Nederland. Koop Lego 21155 De Creeper mijn voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Fabrikantcode van Lego 21155 De Creeper mijn

Lego 21155 De Creeper mijn - Afbeelding 1Lego 21155 De Creeper mijn - Afbeelding 2Lego 21155 De Creeper mijn - Afbeelding 3Lego 21155 De Creeper mijn - Afbeelding 4
Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 21155 De Creeper mijn van Lego Minecraft is 21155. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 21155 De Creeper mijn is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 21155 De Creeper mijn wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 21155 De Creeper mijn valt onder de productlijn en thema minecraft. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 21155 De Creeper mijn het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het minecraft thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Minecraft minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 21155 De Creeper mijn wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 21155 De Creeper mijn heeft in totaal 834 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Beleef Minecraft avonturen boordevol actie met de Lego Minecraft speelset 21155 De Creeper mijn. Dit model is ontworpen voor fans van de game die allerlei records gebroken heeft en zit boordevol coole functies en kenmerken die nieuw zijn vanaf augustus 2019. Kinderen kunnen het opnemen tegen de Creeper en de mummie, rotsblokken opblazen met dynamiet en hun opgegraven goud opbergen in het enorme standbeeld van de Creeper, waarna de goudblokken met één beweging van de hendel direct in de schatkist terechtkomen. Dit Minecraft verzamelspeelgoed bestaat daarnaast uit een werkende rail met mijnkarretje en een gedetailleerd Minecraft onderkomen met een bed, aambeeld, oven, schatkist en groenteperk. De speelset kan worden gecombineerd met andere sets om een uniek Lego Minecraft universum te creëren om mee te spelen en neer te zetten. Inclusief 3 minifiguren: Steve, een smid en een mummie, plus figuren van een Creeper, koe en vleermuis.

IN DE DOOS

 • Inclusief 3 minifiguren: Steve, een Minecraft smid die nieuw is vanaf augustus 2019 en een mummie, plus figuren van een Creeper, koe en vleermuis.
 • De speelset omvat een mijn met rails, mijnkarretje en 3 explosiefuncties, een onderkomen met een groot standbeeld van een Creeper, 2 Creeper banners, ladders, een bed, een aambeeld en een oven, een woestijn- en mesa-omgeving met 2 borden, een cactus en een geïrrigeerd groenteperk.
 • Gebruik het Minecraft dynamiet om de rotsblokken op te blazen en de geblokkeerde rails vrij te maken.
 • Neem het met je ijzeren zwaard op tegen de mummie.
 • Spring in het mijnkarretje en betreed de Creeper mijn die barst van het goud.
 • Bewaar je gevonden schatten in het enorme standbeeld van de Creeper en trek vervolgens aan de hendel om ze in de schatkist te laten vallen.
 • Wapens: 2 houwelen en een zwaard.
 • Accessoires: 3 dynamietblokken, 2 kisten en 4 gouderts-elementen.
 • Gebruik je fantasie: bouw de speelset om voor nog meer Lego Minecraft creaties!
 • Deze speelset bevat meer dan 830 onderdelen.
 • De mijn is ongeveer 22 centimeter hoog, 38 centimeter breed en 22 centimeter diep.

Lego 21155 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 21155 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21155 bouwinstructies.

LEGO 21155 DE CREEPER MIJN

 • Fabrikantcode: 21155
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: Minecraft
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 834

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 21155 De Creeper mijn of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen