728x90: Bol Ad

Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos

Algemeen

Merk Lego
Top Product

Speelset

Fabrikantcode 75936
Adviesleeftijd 16+
VIP Punten 249

Kenmerken

Sub-thema Jurassic World
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 3120
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Leef je uit met deze geavanceerde bouwuitdaging en beleef klassieke filmmomenten opnieuw met de speelset Lego Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex chaos. Dit bouwspeelgoed om te verzamelen bestaat uit 3120 bouwstenen en omvat de originele, beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex die ideaal is om neer te zetten. De poort met hendelactivering wordt geflankeerd door een muur met 7 gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de eetkamer van John Hammond, de controlekamer van Ray Arnold en een bunker voor Ian Malcolm. Deze speelset mag niet ontbreken in de collectie van Jurassic World fans en is inclusief 6 minifiguren en een babydinosaurus, plus een minifiguurdisplay met weetjes over de T. rex.

IN DE DOOS

  • Deze dinosaurusset is inclusief 6 minifiguren: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold en Dennis Nedry, plus een babydinosaurus.
  • De van stenen gebouwde Lego T. rex speelgoeddinosaurus heeft klappende kaken en een verstelbare kop, armen, poten en staart.
  • De van stenen gebouwde Lego versie van de originele, beroemde poort naar Jurassic Park kan open met een hendelfunctie en heeft junglebladeren en vlamelementen.
  • De muur die de poort flankeert heeft een bouwbaar dinosaurusnest met 2 elementen van gebroken eieren aan de bovenkant en andere van stenen gebouwde scènes die op de film zijn geïnspireerd, zoals een bunker met een bouwbaar bed voor Ian Malcolm, een zaklamp, een brandblusser, een ladder en displayelementen; een elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler; de eetkamer van John Hammond met een tafel en een stoel voor een minifiguur, plus een ijsje, een lepel en 3 koekjes-elementen; de controlekamer van Ray Arnold met een bouwbaar bureau, 3 computers en een stoel voor een minifiguur; een scène voor Dennis Nedry met een bouwbare badkamer, een bouwbare modderglijbaan en een bus met scheerschuim.
  • Dit prachtige model bestaat daarnaast uit een bouwbare minifiguurdisplay met weetjes over de T. rex.
  • Accessoires: de hoed en stok van John Hammond en de hoed en dinosaurusklauw van Alan Grant.
  • De minifiguren van John Hammond, Ray Arnold en Dennis Nedry zijn nieuw vanaf juni 2019.
  • Deze bouwset om te verzamelen bestaat uit maar liefst 3120 onderdelen en is het ideale cadeau voor volwassenen die van dinosaurussen houden.
  • De poort naar Jurassic Park is ongeveer 42 centimeter hoog, 48 centimeter breed en 14 centimeter diep.
  • De T. rex is ongeveer 22 centimeter hoog, 69 centimeter lang en 17 centimeter breed.

Lego 75936 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 75936 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 75936 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 75936 bouwinstructies.

Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 1Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 2Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 3Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 4
LEGO 75936 JURASSIC PARK: T. REX CHAOS

  • Top Product: Ja
  • Fabrikantcode: 75936
  • Adviesleeftijd: 16+
  • Sub-thema: Jurassic World
  • Aantal minifiguren: 6
  • Aantal onderdelen: 3120

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

De Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos het predicaat "Top Product" gegeven.

Adviesleeftijd

Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 5Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 6Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos - Afbeelding 7
Voor Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 16+ jaar. Lego 75936 Jurassic Park: T. rex chaos wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 16+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Jurassic World minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 75936 Jurassic Park: T. rex chaos wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen