728x90: Wehkamp Ad

Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker

De beste deal van vandaag

Coppens

44,99

38,50

Beschikbaar

Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, jonge kinderen zullen het geweldig vinden om te doen alsof ze Batman zijn

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 6 november 2021

Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De wereld van Lego
Product uit de handel

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 38,50?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 38,50

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker

Algemeen

EAN code 5702016369762

Speelset

Fabrikantcode 76138
Adviesleeftijd 4+
VIP Punten 44

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 171
Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker kopen?
Actuele prijs: € 38,50
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego DC Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker heeft de volgende EAN code 5702016369762. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker van Lego DC Super Heroes is 76138. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker - Afbeelding 1Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker - Afbeelding 2Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker - Afbeelding 3Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker - Afbeelding 4
Voor Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker heeft in totaal 171 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Jonge kinderen zullen het geweldig vinden om te doen alsof ze Batman zijn en ervoor te zorgen dat de superschurk niet uit de gevangenis kan vluchten met deze Lego DC Batman 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker superhelden-speelgoedset. Deze Lego 4+ speelset is speciaal ontworpen zodat kleuters er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen en bevat een Batman speelgoedhelikopter met een speciaal startsteen-onderstel waarmee zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen. Deze kinderspeelgoedset is een ideaal verjaardagscadeautje en bevat een Arkham Asylum model met veel details die uitnodigen tot spelen, waaronder 2 gevangeniscellen met muren die omver kunnen worden getrokken door de ketting en haak aan de motor van Harley Quinn eraan te bevestigen. Inclusief 4 Lego minifiguren met wapens en een eenvoudige bouw- en speelgids. Instructies Plus is ook voor deze Batman speelset beschikbaar in de Lego Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen kinderen tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus.

IN DE DOOS

 • Lego 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun zelfvertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte start vormen voor het bouwen met Lego stenen.
 • Dit superheldenspeelgoed is inclusief 4 Lego minifiguren: Batman, Harley Quinn, The Joker en een gevangenisbewaker.
 • Arkham Asylum beschikt over een slagboom die open kan, toegangsdeuren met een afneembaar slot, een uitkijktoren met een zitplaats voor een minifiguur, 2 gevangenisvleugels met elk een gevangeniscel die open kan met ruimte voor een minifiguur, een draaiend bouwbaar zoeklicht, een TV-schermelement met een afbeelding van The Joker, een bouwbaar controlepaneel met een afneembaar handboeienelement, plus 3 bezittingen van Batmanschurken: een bouwbare bus met angstgas van Scarecrow, het straalwapen van Mr. Freeze en het hoedelement van Penguin.
 • Batmans helikopter heeft een startsteen-onderstel, een minifiguurcockpit die open kan en draaiende rotors.
 • Harley Quinns motor heeft een zitplaats voor een minifiguur plus een ketting en haak om de mobiele katapult voort te slepen of de gevangenismuren omver te trekken.
 • De mobiele katapult heeft 2 lanceerders en 3 bouwbare bommen.
 • Deze coole Batman speelgoedset is ook inclusief Batmans Batarang en megafoonelement en Harley Quinns honkbalknuppel.
 • Lego 4+ sets zijn een geweldig cadeau voor kleuters en laten je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.
 • Lego 4+ bouwsets heetten voorheen Lego Juniors en zijn te gebruiken in combinatie met alle andere originele Lego sets en Lego stenen voor creatief bouwen.
 • Gebruik de Lego Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies Plus. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
 • Arkham Asylum is ongeveer 21 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 10 centimeter diep.
 • De Batman speelgoedhelikopter is ongeveer 9 centimeter hoog, 14 centimeter lang en 4 centimeter breed.

Lego 76138 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76138 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76138 bouwinstructies.

LEGO 76138 BATMAN EN DE ONTSNAPPING VAN THE JOKER

 • Fabrikantcode: 76138
 • Adviesleeftijd: 4+
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 171

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76138 Batman en de ontsnapping van The Joker. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen