728x90: Wehkamp Ad

Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje

De beste deal van vandaag

Conrad

52,99

47,04

Leverbaar in 5 - 7 dagen

Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, bezoek Lego Duplo l Disney 10889 Mickey's vakantiehuisje voor eindeloos fantasierijk

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 18 april 2021

Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje aanbiedingen

Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 5 - 7 dagen
Speelgoed warenhuis
Beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 47,04?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 47,04

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje

Algemeen

EAN code 5702016367515

Speelset

Fabrikantcode 10889
Adviesleeftijd 2+
VIP Punten 54

Kenmerken

Sub-thema Duplo
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 57
Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje kopen?
Actuele prijs: € 47,04
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Duplo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje heeft de volgende EAN code 5702016367515. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje van Lego Duplo is 10889. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje - Afbeelding 1Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje - Afbeelding 2Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje - Afbeelding 3Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje - Afbeelding 4
Voor Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 2+ jaar. Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 2+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje valt onder de productlijn en thema duplo. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het duplo thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Duplo minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10889 Mickey's vakantiehuisje wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje heeft in totaal 57 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Bezoek Lego Duplo l Disney 10889 Mickey's vakantiehuisje voor eindeloos fantasierijk speelplezier met Disney's Mickey Mouse en zijn vriendjes. De rode kant van de omkeerbare dakstenen doet direct aan de zomer denken en peuters zullen geïnspireerd worden om de bloemen van Minnie Mouse water te geven, met Goofy een vlucht in het vliegtuig te maken en aan de tuintafel een lekker kopje thee te drinken. Draai de omkeerbare dakstenen om voor een sneeuwwitte winteruitstraling en ga sleeën met Mickey of geniet van een warm drankje bij de open haard. Met de handzame bouwstenen ontwikkelen kinderen niet alleen hun sociale en emotionele intelligentie, maar doen ze ook bouwvaardigheden op en verbeteren ze hun fijne motoriek. Deze leuke bouwset met Mickey en Minnie Mouse inclusief 4 Duplo figuren biedt diverse leuke speel- en leermogelijkheden, zodat jij en je peuter samen onvergetelijke momenten kunnen beleven.

IN DE DOOS

 • Dit leerzame Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse bouwspeelgoed voor peuters bevat een slee waarop de personages een ritje kunnen maken.
 • Inclusief 4 Lego Duplo figuren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy en Pluto.
 • De dakstenen zijn tweezijdig met een zomer- en een winterthema, zodat kinderen verschillende seizoenen kunnen naspelen.
 • Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren door de bouwstenen steeds op een andere manier te gebruiken voor eindeloos fantasierijk bouwplezier.
 • Dit bouwspeelgoed voor peuters is ontwikkeld om het bedenken van rollenspellen en het vertellen van verhalen te stimuleren, zodat je kind zijn of haar taalvaardigheid, sociale en emotionele vaardigheden kan verbeteren.
 • Mickey's speelhuis is ongeveer 25 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 13 centimeter diep.
 • Het vliegtuig is ongeveer 7 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 15 centimeter breed.

Lego 10889 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 10889 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10889 bouwinstructies.

LEGO 10889 MICKEY'S VAKANTIEHUISJE

 • Fabrikantcode: 10889
 • Adviesleeftijd: 2+
 • Sub-thema: Duplo
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 57

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10889 Mickey's vakantiehuisje of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen