728x90: Bol Ad

Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody

Laagste prijs gevonden op donderdag 28 maart 23:41 uur voor € 57,49 bij Bol.com.

€ 57,49

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 28 mrt. 23:41 uur

€ 57,49

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 57,49

Overweeg je de Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 57,49 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 57,49

Specificaties Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody

Algemeen

EAN code 5702016367751

Speelset

Fabrikantcode 10770
Adviesleeftijd 4+
VIP Punten 54

Kenmerken

Sub-thema Toy Story 4
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 230
Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody kopen
Actuele prijs: € 57,49
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beleef samen met je kind de opwinding en het plezier van de kermis met de Lego 4+ speelset Disney•Pixar's Toy Story 10770 Kermismania van Buzz en Woody! Deze speelset boordevol actie is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen en bevat een kleurige schiettent met een groot uithangbord en een laserkanon, plus een speciale startsteen-bouwplaat zodat zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. Deze leuke speelgoedbouwset voor kleuters bevat daarnaast een ronddraaiende Terrorantulus-attractie met verstelbare armen, 2 botsautootjes met startsteen-chassis en een ijskraam met een kassa, een tafel, bankjes en een uithangbord. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge kermisbezoeker het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met Lego stenen in een vertrouwde Toy Story omgeving! Inclusief minifiguren van Buzz Lightyear, Woody en Bo Peep, plus Lego figuren van Ducky en Bunny.

IN DE DOOS

  • Lego 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een ideale opstap vormen voor het bouwen met Lego stenen.
  • Inclusief 3 minifiguren van Toy Story personages: Woody, Buzz Lightyear en Bo Peep, plus Ducky en Bunny Lego figuren.
  • Met een schiettent, raketelementen met opdruk die kunnen worden omvergeschoten en een afzonderlijk, werkend kanon, plus een startsteen-bouwplaat en een muurplaat met opdruk zodat je kind snel kan gaan bouwen en spelen met Lego stenen in een leuke Disney
  • Pixar Toy Story wereld. Bevat ook een ijskraam met een kassa, een tafel en bankjes.
  • Deze leuke speelset is inclusief een Terrorantulus-attractie die kan draaien en verstelbare armen heeft, plus 2 botsautootjes met startsteen-chassis.
  • Accessoire-elementen: 6 noppen, een krat, 3 raketelementen met opdruk, een groot ijsje, 2 kleine ijsjes, een sorbet, een ijslepel, een emmer en de herdersstaf van Bo Peep.
  • Help je kind om spannende scènes uit Toy Story na te spelen of eigen verhalen te verzinnen.
  • Lego 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.
  • Lego 4+ speelsets heetten voorheen Lego Juniors en zijn te gebruiken in combinatie met alle Lego bouwsets voor creatief bouwen.
  • Deze Toy Story 4 creatieve speelset is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.
  • De schiettent is ongeveer 10 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 3 centimeter diep.
  • De botsautootjes zijn elk ongeveer 9 centimeter hoog, 3 centimeter lang en 3 centimeter breed.
  • De ijskraam is ongeveer 11 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 8 centimeter diep.
  • De Terrorantulus-attractie is ongeveer 8 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 19 centimeter diep.

Lego 10770 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10770 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10770 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10770 bouwinstructies.

Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody - Afbeelding 1Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody - Afbeelding 2Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody - Afbeelding 3Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody - Afbeelding 4
LEGO 10770 KERMISMANIA VAN BUZZ EN WOODY

  • Fabrikantcode: 10770
  • Adviesleeftijd: 4+
  • Sub-thema: Toy Story 4
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 230

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Toy Story 4 voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Toy Story 4 heeft de volgende EAN code 5702016367751. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Toy Story 4 minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10770 Kermismania van Buzz en Woody wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 10770 Kermismania van Buzz en Woody

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 28 mrt. 23:41 uur

€ 57,49

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen