728x90: Bol Ad

Lego 41379 Heartlake City restaurant

Laagste prijs gevonden vandaag 14:42 uur voor € 54,- bij Bol.com.

€ 54,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 14:42 uur

€ 54,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,-

Overweeg je de Lego 41379 Heartlake City restaurant te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 54,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,-

Specificaties Lego 41379 Heartlake City restaurant

Algemeen

EAN code 5702016537819

Speelset

Fabrikantcode 41379
Adviesleeftijd 6+
VIP Punten 59

Kenmerken

Sub-thema Friends
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 624
Lego 41379 Heartlake City restaurant kopen
Actuele prijs: € 54,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Het is een fluitje van een cent om te spelen dat je al volwassen bent met het Lego Friends 41379 Heartlake City restaurant. Dankzij de realistische kenmerken, zoals de saladebar, de ontvangstbalie en de steenoven, kan je kleine bouwer urenlang fantasierijk speelplezier beleven en net doen alsof hij of zij met vrienden gaat eten in een restaurant. Creatieve kinderen kunnen ook in de huid van de chef-kok kruipen, in de keuken de gerechten klaarmaken en deze vervolgens naar de gasten buiten op het terras brengen. De saladebar in het restaurant kan worden verplaatst zodat er nog meer ruimte is om binnen te spelen. Ook buiten valt er genoeg te beleven, want kinderen kunnen Chico de kat samen met zijn nieuwe harige vriendje uit het restaurant in de afvalcontainer laten rondsnuffelen, op zoek naar restjes. Om de fantasie van je kind nog beter tot uiting te laten komen, kan het zelf bedenken wie die ongrijpbare graffitikunstenaar nou precies is die 's nachts zijn tags achterlaat op de muren van het restaurant. Deze leuke bouwset is inclusief 3 minipoppetjes: Emma, Ethan en een chef-kok, plus 2 Lego kattenfiguren.

IN DE DOOS

  • Inclusief 3 Lego minipoppetjes: Lego Friends Emma, Ethan en een figuur van een chef-kok, plus 2 Lego katten.
  • De speelset bestaat uit een restaurant van 2 verdiepingen, een Lego scooter en een aparte saladekar.
  • Het Lego Friends restaurant beschikt over een pizza-oven, een ontvangstbalie, een terras, een keuken, een wc, een afvalcontainer en een zitgedeelte buiten.
  • Accessoires: 2 vissen, een menukaart, een notitieblok, 2 helmen, 2 spuitbussen, graffitistickers, bloemen, een wc-rol, keukengerei, gedecoreerde tegels met pizza- en pasta-opdruk, een brandblusser, 3 vorken, 3 messen, 3 borden en een pen.
  • Keukenaccessoires: een pizzapan, een spatel, een braadpan, een koekenpan, een sauskom en een garde.
  • Saladebaraccessoires: Lego etenswaren waaronder 2 stokbroden, salade-elementen, een oliefles en 3 cupcakes.
  • Combineer het Lego Friends 41379 Heartlake City restaurant bouwbare speelgoed met andere originele Lego sets en Lego stenen voor nog meer creatieve bouwmogelijkheden.
  • Kinderen zullen het geweldig vinden om helemaal op te gaan in hun werk in het drukke restaurant.
  • De realistische kenmerken zorgen ervoor dat de Lego rollenspellen net echt lijken.
  • Helpt kinderen te wennen aan sociale situaties.
  • Dit speelgoedrestaurant is een ideaal cadeau voor de feestdagen voor creatieve kinderen.
  • Deze bouwset maakt deel uit van de Lego Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.
  • Het restaurant is ongeveer 17 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 12 centimeter diep.

Lego 41379 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 41379 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 41379 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 41379 bouwinstructies.

Lego 41379 Heartlake City restaurant - Afbeelding 1Lego 41379 Heartlake City restaurant - Afbeelding 2Lego 41379 Heartlake City restaurant - Afbeelding 3Lego 41379 Heartlake City restaurant - Afbeelding 4
LEGO 41379 HEARTLAKE CITY RESTAURANT

  • Fabrikantcode: 41379
  • Adviesleeftijd: 6+
  • Sub-thema: Friends
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 624

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41379 Heartlake City restaurant of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 41379 Heartlake City restaurant kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Friends voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Friends heeft de volgende EAN code 5702016537819. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41379 Heartlake City restaurant is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6+ jaar. Lego 41379 Heartlake City restaurant wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41379 Heartlake City restaurant wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 41379 Heartlake City restaurant

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 14:42 uur

€ 54,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen