728x90: Bol Ad

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Lego Creator: Relevante promoties

Veel verkocht

Populairste Lego voor volwassenen

Top 10 Producten

Top 10 Lego Bouwsets voor Volwassenen

Specificaties Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café

Speelset

Fabrikantcode 31097
Adviesleeftijd 9+
VIP Punten 79

Kenmerken

Sub-thema Creator 3-in-1
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 969
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kinderen zullen eindeloos creatief speelplezier beleven met het Lego Creator 3in1 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café, bestaande uit een gebouw van 2 verdiepingen met een café, een keuken op de bovenste verdieping en een dakterras, plus een gebouw van 3 verdiepingen met een dierenwinkel, een appartement en een dakterras. Dit kleurige woonhuis heeft allerlei interieurdetails die fantasierijk bouwplezier stimuleren en wordt geleverd met van stenen gebouwde speelgoeddieren zoals een hond, een toekan en een muis. Met de Creator 3in1 speelsets kunnen kinderen genieten van 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram. Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.

IN DE DOOS

  • Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze Lego Creator 3in1 speelset. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram.
  • Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.
  • Het woonhuis, dierenwinkel & café heeft een kleurrijke gevel met allerlei leuke details, decoratieve borden bij het café en grote ramen, plus een buitengedeelte met bloemen, een pinautomaat, een trottoir, een stoplicht en een brandkraan.
  • Het gebouw van 2 verdiepingen heeft een café op de begane grond met een gedetailleerd interieur en zitjes binnen en op het terras; op de bovenste verdieping vind je een keuken met een fornuis en een balkon en daarboven een dakterras met bloemen.
  • Het gebouw van 3 verdiepingen beschikt over een dierenwinkel op de begane grond met een gedetailleerd interieur, een aquarium en een van stenen gebouwde hond, toekan en muis; op de tussenverdieping vind je een appartement met een tv en een bank; op de bovenste verdieping bevinden zich een slaapkamer met bed en nachtkastje met telefoon, en daarboven een dakterras met een zonnepaneel.
  • Deze speelset is ook inclusief een van stenen gebouwd hotdogkarretje met een groot bord van een hotdog, een sausfles en een hotdog.
  • Wissel de modulaire gedeelten en zelfs hele verdiepingen eenvoudig om en ontwerp je gebouw precies zoals jij dat wilt dankzij het Lego Creator modulaire systeem.

Lego 31097 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 31097 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 31097 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 31097 bouwinstructies.

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 1Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 2Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 3Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 4
LEGO 31097 WOONHUIS, DIERENWINKEL & CAFé

  • Fabrikantcode: 31097
  • Adviesleeftijd: 9+
  • Sub-thema: Creator 3-in-1
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 969

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 9+ jaar. Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 9+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 5Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 6Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 7
Het aantal Lego Creator minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

De Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café heeft in totaal 969 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen