970x250: Mediamarkt Ad

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café

De beste deal van vandaag

Coppens

104,95

75,-

Beschikbaar

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kinderen zullen eindeloos creatief speelplezier beleven met het Lego Creator 3in1

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 25 januari 2022

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in ca. 2 weken
De wereld van Lego
Product uit de handel
Alles wat je nodig in en om het huis
Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!
Alles online speelgoed
Voor 22:00 besteld zelfde dag verzonden.
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 28 januari in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 75,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 75,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café

Speelset

Fabrikantcode 31097
Adviesleeftijd 9+
VIP Punten 79

Kenmerken

Sub-thema Creator 3-in-1
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 969
Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café kopen?
Actuele prijs: € 75,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café van Lego Creator is 31097. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 9+ jaar. Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 9+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 1Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 2Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 3Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 4
De Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café valt onder de productlijn en thema creator 3-in-1. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het creator 3-in-1 thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Creator minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café heeft in totaal 969 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Kinderen zullen eindeloos creatief speelplezier beleven met het Lego Creator 3in1 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café, bestaande uit een gebouw van 2 verdiepingen met een café, een keuken op de bovenste verdieping en een dakterras, plus een gebouw van 3 verdiepingen met een dierenwinkel, een appartement en een dakterras. Dit kleurige woonhuis heeft allerlei interieurdetails die fantasierijk bouwplezier stimuleren en wordt geleverd met van stenen gebouwde speelgoeddieren zoals een hond, een toekan en een muis. Met de Creator 3in1 speelsets kunnen kinderen genieten van 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram. Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.

Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 5Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 6Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café - Afbeelding 7
IN DE DOOS

 • Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze Lego Creator 3in1 speelset. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram.
 • Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.
 • Het woonhuis, dierenwinkel & café heeft een kleurrijke gevel met allerlei leuke details, decoratieve borden bij het café en grote ramen, plus een buitengedeelte met bloemen, een pinautomaat, een trottoir, een stoplicht en een brandkraan.
 • Het gebouw van 2 verdiepingen heeft een café op de begane grond met een gedetailleerd interieur en zitjes binnen en op het terras; op de bovenste verdieping vind je een keuken met een fornuis en een balkon en daarboven een dakterras met bloemen.
 • Het gebouw van 3 verdiepingen beschikt over een dierenwinkel op de begane grond met een gedetailleerd interieur, een aquarium en een van stenen gebouwde hond, toekan en muis; op de tussenverdieping vind je een appartement met een tv en een bank; op de bovenste verdieping bevinden zich een slaapkamer met bed en nachtkastje met telefoon, en daarboven een dakterras met een zonnepaneel.
 • Deze speelset is ook inclusief een van stenen gebouwd hotdogkarretje met een groot bord van een hotdog, een sausfles en een hotdog.
 • Wissel de modulaire gedeelten en zelfs hele verdiepingen eenvoudig om en ontwerp je gebouw precies zoals jij dat wilt dankzij het Lego Creator modulaire systeem.

Lego 31097 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 31097 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 31097 bouwinstructies.

LEGO 31097 WOONHUIS, DIERENWINKEL & CAFÉ

 • Fabrikantcode: 31097
 • Adviesleeftijd: 9+
 • Sub-thema: Creator 3-in-1
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 969

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen