728x90: Bol Ad

Lego 10907 Dieren van de wereld

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 10907 Dieren van de wereld ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 10907 Dieren van de wereld

Algemeen

EAN code 5702016367706

Speelset

Fabrikantcode 10907
Adviesleeftijd 2+
VIP Punten 99

Kenmerken

Sub-thema Duplo
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 121
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Laat je peuter kennismaken met een wereld aan dieren en omgevingen met deze Lego Duplo 10907 Dieren van de wereld speelset! Ga op safari in de Afrikaanse savanne en doe alsof je foto's maakt van leeuwen en giraffen, bekijk leuke dieren in het bos terwijl je in een kano over een rivier tussen de bomen peddelt, bouw een zandkasteel op een tropisch strand, ga walvissen kijken op de Zuidpool... Dit leerzame speelgoed biedt met zijn betoverende verzameling speelgoeddieren, gebouwen, voertuigen, personages en accessoires eindeloze mogelijkheden om jonge kinderen te vermaken en te inspireren.

IN DE DOOS

  • Inclusief 6 Lego Duplo figuren: een reiziger, een piloot, een vader en kind die surfen en een vader en kind die kanoën.
  • Deze speelset bevat maar liefst 15 Duplo speelgoeddierenfiguren: een volwassen en een jonge giraffe, een volwassen en een jonge leeuw, een volwassen en een jonge panda, een volwassen en een jong hert, een volwassen en een jonge walvis, een pinguïn, een toekan, een vis, een konijn en een eekhoorn.
  • Dit avontuurlijke speelgoed voor peuters bestaat uit een surferbusje, een vliegtuig en een kano, plus 5 bouwbare omgevingen die 4 unieke en verschillende werelden voorstellen: een bos, een savanne, een tropisch strand en Antarctiongeveer
  • Accessoire-elementen: een surfplank, een camera, een koffer, een schep en een mok.
  • De savanne is ongeveer 17 centimeter hoog, 22 centimeter breed en 6 centimeter diep.
  • De tempel is ongeveer 20 centimeter hoog, 27 centimeter breed en 9 centimeter diep.
  • De auto is ongeveer 9 centimeter hoog, 14 centimeter lang en 6 centimeter breed.
  • Het vliegtuig is ongeveer 11 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 19 centimeter breed.

Lego 10907 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10907 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10907 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10907 bouwinstructies.

Lego 10907 Dieren van de wereld - Afbeelding 1Lego 10907 Dieren van de wereld - Afbeelding 2Lego 10907 Dieren van de wereld - Afbeelding 3Lego 10907 Dieren van de wereld - Afbeelding 4
LEGO 10907 DIEREN VAN DE WERELD

  • Fabrikantcode: 10907
  • Adviesleeftijd: 2+
  • Sub-thema: Duplo
  • Aantal minifiguren: 6
  • Aantal onderdelen: 121

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10907 Dieren van de wereld of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 10907 Dieren van de wereld kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Duplo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Duplo heeft de volgende EAN code 5702016367706. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10907 Dieren van de wereld is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 2+ jaar. Lego 10907 Dieren van de wereld wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 2+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Duplo minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10907 Dieren van de wereld wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen