728x90: Bol Ad

Lego 41381 Reddingsboot

Laagste prijs gevonden vandaag 11:45 uur voor € 146,99 bij Bol.com.

€ 146,99

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:45 uur

€ 146,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 146,99

Overweeg je de Lego 41381 Reddingsboot te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 146,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 146,99

Specificaties Lego 41381 Reddingsboot

Algemeen

EAN code 5702016370232

Speelset

Fabrikantcode 41381
Adviesleeftijd 7+
VIP Punten 94

Kenmerken

Sub-thema Friends
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 908
Lego 41381 Reddingsboot kopen
Actuele prijs: € 146,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Gun kinderen urenlang speelplezier en spannende dierenbeschermingsavonturen met het creatieve speelgoed Lego Friends 41381 Reddingsboot. Je jonge ontdekkingsreiziger kan allerlei dierenbeschermingsscenario's naspelen met deze boot vol voorzieningen. Er is een plateau met een lanceerfunctie voor een speedboot, een draaiende kraan met een stretcher voor het transport van zieke dieren, een uitkijkpost en een cockpit. Het dek is afneembaar, waardoor er toegang is tot de cabine met een laboratorium, een keuken en een slaapkamer compleet met toilet. Een apart, hartvormig eiland met een stoffen kaart die op water reageert en die de locatie aangeeft van een schatkist onder water zorgt voor nog meer speelplezier. Bezorg Lego bouwers een geweldige bouwervaring met Instructies PLUS, beschikbaar in de Lego Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructies PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen. Deze Lego boot is inclusief 3 minipoppetjes, plus een speelgoedfiguur van een narwal en een robotfiguur.

IN DE DOOS

  • Inclusief 3 minipoppetjes: Olivia, Andrea en Mia, plus Zobo de robot en een narwalfiguur.
  • De speelset omvat een motorjacht van 3 verdiepingen, een hartvormig eiland en een onderzees koraalgedeelte.
  • Het motorjacht heeft een lanceerder voor een speedboot, een draaibare en afneembare bootkraan met opwindbare haak, een cockpit, scheepstoeters, zoeklichten, een bewakingscamera, een satellietschotel, een laboratorium, een keukengedeelte, een slaapkamer met toilet en een uitkijkpost.
  • Het hartvormige eiland heeft een strand, een scheepswrak en een schatkist met een stoffen kaart die reageert op water.
  • Het koraalgedeelte bevat een schatkist met edelsteenelementen.
  • Accessoire-elementen: een stoffen schatkaart die op water reageert, zeedier- en koraalelementen, een onderwatercamera, medische instrumenten, een duikhelm, zwemvliezen, reddingsvesten, een bal, kopjes, glazen, een kers, een laptop, een mobiele telefoon, een telescoop en edelsteenelementen in 3 tinten.
  • Laat je kind zich een echte held voelen met dit reddingsbootspeelgoed!
  • Help je jonge bouwer te leren hoe belangrijk het is om goed voor dieren te zorgen.
  • Mariene biologen in de dop zullen dol zijn op het laboratoriumgedeelte, waar de meisjes de monsters kunnen onderzoeken die ze in zee hebben verzameld.
  • De schatzoekelementen voegen een extra dimensie toe aan het creatieve spel.
  • Dankzij de talloze onderdelen kan je kind volop uiting geven aan zijn of haar fantasie.
  • Gebruik de Lego Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
  • De Lego Friends speelsets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk.
  • Deze speelset maakt deel uit van de Lego Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.
  • Lego Friends sets zijn ideale decembercadeaus voor creatieve kinderen.
  • Het Lego Friends schip is ongeveer 17 centimeter hoog, 40 centimeter lang en 12 centimeter breed.
  • De speedboot is ongeveer 3 centimeter hoog, 9 centimeter lang en 5 centimeter breed.

Lego 41381 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 41381 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 41381 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 41381 bouwinstructies.

Lego 41381 Reddingsboot - Afbeelding 1Lego 41381 Reddingsboot - Afbeelding 2Lego 41381 Reddingsboot - Afbeelding 3Lego 41381 Reddingsboot - Afbeelding 4
LEGO 41381 REDDINGSBOOT

  • Fabrikantcode: 41381
  • Adviesleeftijd: 7+
  • Sub-thema: Friends
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 908

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41381 Reddingsboot of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 41381 Reddingsboot kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Friends voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Friends heeft de volgende EAN code 5702016370232. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41381 Reddingsboot is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7+ jaar. Lego 41381 Reddingsboot wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41381 Reddingsboot wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 41381 Reddingsboot

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:45 uur

€ 146,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen