728x90: Wehkamp Ad

Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler

De beste deal van vandaag

Lego

54,99

Product uit de handel

Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kinderen kunnen hun eigen spannende avonturen bedenken met deze Lego

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 24 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler

Speelset

Fabrikantcode 76120
Adviesleeftijd 7-14
VIP Punten 54

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 489
Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler van Lego Marvel Super Heroes is 76120. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler - Afbeelding 1Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler - Afbeelding 2Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler - Afbeelding 3Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler - Afbeelding 4
De Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler heeft in totaal 489 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Kinderen kunnen hun eigen spannende avonturen bedenken met deze Lego DC Batman 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler speelset. Dit herkenbare Batwing bouwspeelgoed heeft coole onderdelen en functies waar Batman fans weg van zullen zijn, waaronder snelle multi-schieters die nieuw zijn vanaf juni 2019 en wapens waarmee je tegels of noppen kunt afschieten. Deze Batman speelgoedset bevat ook The Riddlers helikopter met een ketting en een haak om een afsluitbare kluis met contant geld en edelsteen-elementen aan te bevestigen, plus de politieauto van Commissaris Gordon om een vluchtpoging na een overval en een achtervolging mee na te spelen. Dit geweldige verjaardagscadeau voor kinderen is ook inclusief 4 Lego minifiguren met wapens, plus 10 Action Pack-elementen om de bouwwerken, minifiguren en wapens naar wens aan te passen.

IN DE DOOS

 • Dit superhelden-kinderspeelgoed is inclusief 4 Lego minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Batman, Commissaris Gordon, SHAZAM! en The Riddler.
 • Batmans Batwing heeft een minifiguurcockpit die open kan, 2 snelle multi-schieters met tegelmunitie die nieuw zijn vanaf juni 2019 en 2 wapens waarmee je tegels of noppen kunt afschieten.
 • Elke multi-schieter kan 3 tegels snel na elkaar afschieten.
 • De politieauto van Commissaris Gordon heeft een bestuurdersstoel voor een minifiguur, een afneembaar dak om er gemakkelijk in te kunnen spelen en stickers van de GOTHAM CITY politie.
 • De helikopter van The Riddler beschikt over een minifiguurcockpit die open kan, draaiende rotors, 2 knipraketten en een ketting met een haak om de kluis mee op te pakken.
 • De kluis heeft een vergrendelingsfunctie en binnenin vind je 2 edelsteen-elementen en 2 elementen van 100 dollar-biljetten.
 • Draai aan het slot op de kluis om hem te vergrendelen.
 • Deze Lego Batman speelgoedset is inclusief Batmans Batarang en 2 Power Bursts van SHAZAM!.
 • Accessoire-elementen: de koevoet van The Riddler, plus 10 Action Pack-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan te passen zoals jij dat wilt.
 • De Batwing past op het dak van de Batcave gevangenis in de Lego DC Batman 76122 Batcave invasie Clayface speelset.
 • Dit coole kinderspeelgoed is een geweldig cadeau voor Batman fans.
 • Het Batwing speelgoed is ongeveer 5 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 19 centimeter breed.
 • De politieauto is ongeveer 4 centimeter hoog, 14 centimeter lang en 5 centimeter breed.
 • De helikopter is ongeveer 8 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 4 centimeter breed.

Lego 76120 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76120 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76120 bouwinstructies.

LEGO 76120 BATMAN BATWING EN DE OVERVAL VAN THE RIDDLER

 • Fabrikantcode: 76120
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 489

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen