728x90: Bol Ad

Lego 75810 The Upside Down

Laagste prijs gevonden op donderdag 28 maart 18:53 uur voor € 347,95 bij Bol.com.

€ 347,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 28 mrt. 18:53 uur

€ 347,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 347,95

Overweeg je de Lego 75810 The Upside Down te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 347,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 347,95

Specificaties Lego 75810 The Upside Down

Algemeen

EAN code 5702016468953
Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 75810
Adviesleeftijd 16+
VIP Punten 199

Kenmerken

Sub-thema Stranger Things
Aantal minifiguren 8
Aantal onderdelen 2287
Lego 75810 The Upside Down kopen
Actuele prijs: € 347,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fans van de wereldwijde Netflix orignal-serie zullen de authentieke details van dit aantrekkelijke verzamelobject Lego Stranger Things 75810 Het Ondersteboven zeker waarderen. Dit stevige, van stenen gebouwde model kan omklappen van de echte wereld naar het Ondersteboven. Door de manier waarop de bouwinstructies zijn samengesteld is dit model ideaal om samen met vrienden of familie te bouwen. Het huis van de familie Byers bestaat uit de slaapkamer van Will, de woonkamer en de eetkamer. De Onderstebovenversie van het huis, uit een alternatieve dimensie, bevat alle kamers die het model uit de echte wereld ook heeft, maar dan met het donkere, overgroeide en vervallen uiterlijk dat fans direct zullen herkennen uit de serie. Deze speelset met 8 Stranger Things figuren met hun eigen accessoires is een geweldig cadeau voor Stranger Things fans. Ze zullen veel plezier beleven aan het bouwen van deze speelset en hem met trots neerzetten als teken van hun passie voor de serie.


IN DE DOOS

  • Dit Lego Stranger Things speelgoed is inclusief 8 direct herkenbare Stranger Things minifiguren uit de Netflix original-hitserie: Elf, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, commissaris Jim Hopper en de Demogorgon.
  • Het huis van de familie Byers bestaat uit een veranda met meubilair, een woonkamer, een eetkamer en Wills slaapkamer.
  • De woonkamer heeft authentieke details uit de serie, zoals de alfabetmuur met oplichtfunctie, een bank, een koffietafel, een telefoon, een bijl, een 'vermist'-flyerelement met sticker en een berenval om de Demogorgon te vangen.
  • Wills slaapkamer, die een centrale rol speelt in de serie, is in dit model natuurgetrouw nagemaakt met details als de radio van Will, zijn bed, bureau, bureaulamp, tekeningen en filmposters.
  • In de eetkamer bevinden zich een leunstoel, dozen met kerstverlichting, een fantasygame-spelregelboekelement met sticker en een plant in een pot.
  • De zolderruimte bevat een mind flayer-tekeningelement met sticker en een tovenaarshoed voor 'Will de Wijze'.
  • De Onderstebovenset geeft de uitstraling van de Netflix original-serie goed weer, met de griezelige begroeiing, donkere kleuren en de vervallen aanblik.
  • De politieauto van commissaris Jim Hopper heeft een afneembaar dak voor eenvoudige toegang tot het interieur en een pompoen-element als herinnering aan seizoen 2.
  • Accessoire-elementen: de katapult en zaklamp van Lucas, de walkietalkie en het kompas van Dustin, de zaklamp en walkietalkie van Mike, de koffiemok van Hopper, de zaklamp en tekening van 'Will de Wijze' van Joyce en de wafel van Elf.
  • Dit Stranger Things-verzamelobject bestaat uit meer dan 2.200 onderdelen die in 11 zakken worden geleverd, zodat de echte wereld en het Ondersteboven tegelijk kunnen worden gebouwd voor een gedeelde bouwervaring.
  • Afmetingen: ongeveer 32 centimeter hoog, 44 centimeter breed en 21 centimeter diep.

Lego 75810 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 75810 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 75810 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 75810 bouwinstructies.

Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 1Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 2Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 3Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 4
LEGO 75810 THE UPSIDE DOWN

  • Fabrikantcode: 75810
  • Adviesleeftijd: 16+
  • Sub-thema: Stranger Things
  • Aantal minifiguren: 8
  • Aantal onderdelen: 2287

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75810 The Upside Down of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 75810 The Upside Down kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego overig voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego overig heeft de volgende EAN code 5702016468953. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 5Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 6Lego 75810 The Upside Down - Afbeelding 7
Voor Lego 75810 The Upside Down is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 16+ jaar. Lego 75810 The Upside Down wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 16+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego overig minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 75810 The Upside Down wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 8 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 75810 The Upside Down

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 28 mrt. 18:53 uur

€ 347,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen