728x90: Wehkamp Ad

Lego 76129 Hydro-Man aanval

De beste deal van vandaag

Lego

44,99

Product uit de handel

Lego 76129 Hydro-Man aanval kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, spiderman Far From Home - Sluit je aan bij Peter Parker en MJ voor een romantisch bezoek aan

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 3 mei 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76129 Hydro-Man aanval

Speelset

Fabrikantcode 76129
Adviesleeftijd 7+
VIP Punten 44

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 471
Lego 76129 Hydro-Man aanval kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76129 Hydro-Man aanval

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76129 Hydro-Man aanval van Lego Marvel Super Heroes is 76129. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76129 Hydro-Man aanval is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7+ jaar. Lego 76129 Hydro-Man aanval wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76129 Hydro-Man aanval - Afbeelding 1Lego 76129 Hydro-Man aanval - Afbeelding 2Lego 76129 Hydro-Man aanval - Afbeelding 3Lego 76129 Hydro-Man aanval - Afbeelding 4
De Lego 76129 Hydro-Man aanval valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76129 Hydro-Man aanval het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76129 Hydro-Man aanval wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76129 Hydro-Man aanval heeft in totaal 471 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Spiderman Far From Home - Sluit je aan bij Peter Parker en MJ voor een romantisch bezoek aan Venetië en verdedig vervolgens de stad tegen het dreigende waterwezen in Lego Marvel Spider-Man 76129 Hydro-Man Attack. Deze actievolle bouwspeelgoed beschikt over een café aan het kanaal met een op te bouwen koffiezetapparaat, een buitentafel en minifiguurtjes en een ontploffingsfunctie, plus een brug met een ontploffingsfunctie, bevestigingspunten voor minifiguren en een ondergronds riool met een Lego rattenfiguur. Deze Spider-Man speelset bevat ook een gondel en 4 minifiguren met wapens en accessoires, waaronder een verwisselbare Spider-Man hoofd voor Peter Parker en 9 verschillende webelementen, voor creatief spel en om superheldenscènes te creëren van Marvel's Spider-Man: Far From Home film.

IN DE DOOS

 • Deze Spider-Man speelset is inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: MJ, Peter Parker, Mysterio en Hydro-Man, plus een Lego figuur van een rat.
 • Dit Lego Marvel Spider-Man bouwspeelgoed bevat een scène in Venetië met een café aan het kanaal, een brug, een gondel en een bouwbare waterbasis voor Hydro-Man.
 • Het café beschikt over een toren met bevestigingspunten voor minifiguren en webelementen, een dakterras met plantelementen, een bouwbare koffieautomaat en buitenruimte.
 • De buitenruimte heeft een explodeerfunctie, een bouwbare tafel, elementen van een koffiekopje, een pizzapunt en een krant, 2 stoelen voor minifiguren, een bouwbare straatlantaarn en bloemelementen.
 • De brug heeft een explodeerfunctie, bevestigingspunten voor minifiguren en webelementen, een riool met een Lego ratfiguur, een pizzapuntelement en een edelsteenelement.
 • De gondel heeft 2 zitplaatsen voor minifiguren en een roeispaanelement.
 • Activeer de explodeerfuncties van het café en de brug om de minifiguren het kanaal in te laten vliegen!
 • Haal Hydro-Man's waterbasis uit elkaar en bouw deze weer op om hem op verschillende hoogtes te zetten.
 • Deze superheldspeelset is inclusief de 2 krachtenergie-elementen van Mysterio voor fantasierijk speelplezier.
 • Accessoire-elementen: Peter Parkers verwisselbare Spider-Man minifigurenhoofd plus 9 Spider-Man webelementen voor het naar wens aanpassen van je modellen, minifiguren en wapens.
 • Peter Parker, Mysterio en Hydro-Man zijn nieuw vanaf mei 2019.
 • Bouw spannende superheldscènes uit Marvel's Spider-Man: Far From Home na met deze leuke bouwset voor kinderen.
 • Voeg de sets 76128 Molten Man aanval en 76130 Starkstraaljager en de droneaanval toe voor nog meer Spider-Man actie.
 • Het tafereel in Venetië is ongeveer 17 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 9 centimeter diep.
 • De gondel is ongeveer 3 centimeter hoog, 9 centimeter lang en 3 centimeter breed.
 • Hydro-Man's bouwbare waterbasis is ongeveer 7 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 76129 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76129 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76129 bouwinstructies.

LEGO 76129 HYDRO-MAN AANVAL

 • Fabrikantcode: 76129
 • Adviesleeftijd: 7+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 471

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76129 Hydro-Man aanval of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76129 Hydro-Man aanval. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen