728x90: Bol Ad

Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval

De beste deal van vandaag

Conrad

64,99

56,42

Leverbaar in 1 - 3 dagen

Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, spiderman Far From Home - Vorm een team met Happy Hogan, Nick Fury, Mysterio

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 19 mei 2022

Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval aanbiedingen

Actueel en verrassend
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
Entertainment en merchandise
Niet op voorraad
De wereld van Lego
Op dit moment geen voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 56,42?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 56,42

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval

Algemeen

EAN code 5702016369724

Speelset

Fabrikantcode 76130
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 64

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 504
Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval kopen?
Actuele prijs: € 56,42
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Marvel Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval heeft de volgende EAN code 5702016369724. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval van Lego Marvel Super Heroes is 76130. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval - Afbeelding 1Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval - Afbeelding 2Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval - Afbeelding 3Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval - Afbeelding 4
Voor Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76130 Starkstraaljager en de droneaanval wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval heeft in totaal 504 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Spiderman Far From Home - Vorm een team met Happy Hogan, Nick Fury, Mysterio en Spider-Man voor een luchtduel in de speelset Lego Marvel Spider-Man 76130 Starkstraaljager en de droneaanval. Deze Spider-Man speelset boordevol actie bevat een bouwbaar model van de Starkstraaljager met 2 noppenschieters, verstelbare vleugels, een opslagruimte voor energiebommen, een dubbele minifigurencockpit met passagierszitplaats voor Spider-Man achterin en een functie om het luik te openen. Druk op de knop op de bovenkant van de straaljager om de energiebommen af te werpen of om Spider-Man naar beneden te laten zakken aan zijn spinnenwebdraad. Dit creatieve bouwspeelgoed is inclusief 2 noppenschietende drones en 4 minifiguren om superheldenscènes uit Marvel's Spider-Man: Far From Home na te spelen.


IN DE DOOS

 • Deze bouwset voor kinderen is inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: Happy Hogan, Nick Fury, Spider-Man en Mysterio.
 • De Starkstraaljager heeft een dubbele minifigurencockpit met zitplaatsen voor de piloten Happy Hogan en Nick Fury, controlepaneelstickers, 2 wapens en een passagiersstoel voor Spider-Man, plus een openend luik met bevestigingspunt voor Spider-Man's spinnenwebdraadelement, opslagruimte achterin voor 3 bouwbare energiebommen, verstelbare vleugels en 2 noppenschieters.
 • Druk op de knop op de bovenkant van de straaljager om het luik te openen en de bommen te laten vallen of Spider-Man uit de straaljager te laten afdalen aan zijn spinnenwebdraad.
 • De bouwbare speelgoeddrones beschikken elk over 2 noppenschieters.
 • Wapens: Happy Hogan's geweer, Nick Fury’s schieter en Mysterio’s krachtenergie-elementen voor creatief speelplezier.
 • Dit Marvel bouwspeelgoed is ook inclusief het spinnenwebdraad van de Spider-Man minifiguur.
 • De minifiguren van Nick Fury en Mysterio zijn nieuw vanaf mei 2019.
 • Bouw en speel spannende superheldenscènes uit Marvel's Spider-Man: Far From Home na.
 • Voeg de 76128 Molten Man duel en 76129 Hydro-Man aanval superheldenspeelsets toe voor nog meer Spider-Man actie en fantasierijk speelplezier.
 • De Starkstraaljager is ongeveer 10 centimeter hoog, 38 centimeter lang en 25 centimeter breed.
 • De drones zijn elk ongeveer 4 centimeter lang, 4 centimeter breed en 2 centimeter hoog.

Lego 76130 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76130 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76130 bouwinstructies.

LEGO 76130 STARKSTRAALJAGER EN DE DRONEAANVAL

 • Fabrikantcode: 76130
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 504

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76130 Starkstraaljager en de droneaanval of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen