728x90: Bol Ad

Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke playmobil vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren

Algemeen

Top Product

Speelset

Fabrikantcode 70132
Adviesleeftijd 4-12

Kenmerken

Sub-thema Country
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 255

Technisch

Werkt op batterijen (type) 1x 1.5 V AAA
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De silo kan worden gevuld en geleegd met bulkmateriaal. In de boerderij staat een uitschuifbare en draaibare laadkraan en een modern ingerichte koeienstal en varkensstal met een warmtelamp voor biggen. Afmetingen boerderij: 46 x 50x29 centimeter LxBxH. Afmeting silo: 24 x 14 x 36 centimeter LxBxH.

Bijkomende informatie
De silo kan gevuld worden met bulkmateriaal na het verwijderen van het deksel.
Bij een neerwaartse helling van de beweegbare uitlaatpijp kan het bulkmateriaal weer uit de silo worden geleegd.
De grote laadkraan in de boerderij kan verlengd en gedraaid worden. Dit betekent dat het materiaal met de laadkraan van buiten via de zolderdeur naar binnen kan worden gebracht. Bijna alle ruimtes in de stal zijn met de laadkraan te bereiken.
De kabel van de kraan kan op elke gewenste hoogte worden bevestigd met behulp van de hijskraan.
De hijskraan kan aan de rechter of linkerzijde van de kraanarm worden gemonteerd, naar behoefte voor rechtshandige of linkshandige personen.

In de varkensstal is er een warmtelamp voor biggen met een werkende lichtfunctie 1 x 1,5 V AAA vereist.
Het continu brandende rode licht kan worden in en uitgeschakeld met een knop aan de bovenkant. Automatisch uitschakelfunctie: 60 seconden.
De automaat incl. drinkbak kan gevuld worden met het bulkmateriaal.
Via twee deurtjes in de stal bereiken de varkens het buitenterrein met een andere vulbare voederbak.
De koeienstal incl. draai en zwenkbare massageborstel kan van de rest van de stal worden gescheiden door twee schuifdeuren.
Met verplaatsbare melkmachine.
De koeien bereiken het buitenterrein via de grote tweedelige poort.

Playmobil 70132 boekje kwijt?

Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 70132? Alle Playmobil 70132 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het officiële Playmobil 70132 boekje

Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 1Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 2Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 3Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 4
PLAYMOBIL 70132 BOERDERIJ MET SILO EN DIEREN

  • Top Product: Ja
  • Fabrikantcode: 70132
  • Adviesleeftijd: 4-12
  • Sub-thema: Country
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 255

Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

De Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren het predicaat "Top Product" gegeven.

Adviesleeftijd

Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 5Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 6Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren - Afbeelding 7
Voor Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4-12 jaar. Playmobil 70132 Boerderij met silo en dieren wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Playmobil Country minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 70132 Boerderij met silo en dieren wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen