728x90: Wehkamp Ad

Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders

De beste deal van vandaag

Lego

49,95

29,99

Product uit de handel

Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, knal het gevecht in tegen de Outriders met Captain America's coole

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 1 december 2021

Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 8 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders

Speelset

Fabrikantcode 76123
Adviesleeftijd 6+
VIP Punten 29

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 167
Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders van Lego Marvel Super Heroes is 76123. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6+ jaar. Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders - Afbeelding 1Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders - Afbeelding 2Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders - Afbeelding 3Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders - Afbeelding 4
De Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76123 Captain America: Aanval van de Outriders wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders heeft in totaal 167 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Knal het gevecht in tegen de Outriders met Captain America's coole motor in de speelset Lego Marvel Avengers 76123 Captain America: Aanval van de Outriders. De bouwbare motor is uitgerust met een cockpit met plaats voor een minifiguur, 2 Captain America schildschieters, 2 afneembare blasters (kunnen niet echt schieten), bevestigingspunten voor minifiguren en een inklapbare motorstandaard. Deze bouwset voor kinderen is inclusief 4 Marvel personages, waaronder een Captain America minifiguur met een helmelement en kledingopdruk van het Avengers team die nieuw zijn vanaf maart 2019, om spannende scènes uit de Marvel Avengers films na te spelen.

IN DE DOOS

 • Deze Captain America speelset is inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: Captain America en 3 Outriders.
 • Captain America's motor is uitgerust met een cockpit met plaats voor een minifiguur, 2 Captain America schildschieters, een voorwiel met afneembare blasters (kunnen niet echt schieten), bevestigingspunten voor minifiguren, een inklapbare motorstandaard, een koplampelement en een uitlaatvlamelement.
 • Haal de blasters eraf, doe ze in de handen van Captain America en bereid je voor op de strijd en fantasierijk speelplezier.
 • Deze superheldenspeelset is inclusief Captain America's helmelement en kledingopdruk van het Avengers team die nieuw zijn vanaf maart 2019.
 • Speel de spannende actie uit de Marvel Avengers films na met dit geweldige Lego constructiespeelgoed.
 • Captain America's voertuig is ongeveer 7 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 7 centimeter breed.

Lego 76123 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76123 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76123 bouwinstructies.

LEGO 76123 CAPTAIN AMERICA: AANVAL VAN DE OUTRIDERS

 • Fabrikantcode: 76123
 • Adviesleeftijd: 6+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 167

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76123 Captain America: Aanval van de Outriders. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen