728x90: Bol Ad

Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers

Laagste prijs gevonden vandaag 00:45 uur voor € 164,95 bij Bol.com.

€ 164,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:45 uur

€ 164,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 164,95

Overweeg je de Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 164,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 164,95

Specificaties Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers

Algemeen

EAN code 5702016376012

Speelset

Fabrikantcode 76131
Adviesleeftijd 8-14
VIP Punten 219

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 699
Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers kopen
Actuele prijs: € 164,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Speel een spannende 76131 Strijd bij de basis van de Avengers na en versla Thanos en de Outrider met deze Lego Marvel Avengers speelgoedbouwset! Het hoofdkwartier van de Avengers bestaat uit een kantoorgebouw van 2 verdiepingen met een vergaderruimte met een tafel met een geheim vak voor een wapen, een 'laserstraal' kluis die open kan, een helikopterplatform, een garage, wapens met veermechanisme en dubbele noppenschieters op het dak, plus een ronddraaiende, kantelbare radar. Deze populaire speelgoedconstructieset bevat daarnaast een bouwbare speelgoedhelikopter met verstelbare, draaiende rotors en 6-schots snelvuurgeschut, en een terreinwagen met een draaiende geschutskoepel met dubbele noppenschieter. Speel spannende scènes uit de Marvel Avengers films na met 4 minifiguren, een Ant-Man microfiguur en grote verstelbare figuren van Hulk en Thanos.

IN DE DOOS

  • Deze bouwbare superheldenspeelset is inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: Iron Man, Captain Marvel, Nebula en een Outrider met 4 armen, plus verstelbare grote figuren van Hulk en Thanos en een Ant-Man microfiguur.
  • Dit constructiespeelgoed bestaat uit de basis van de Avengers met een kantoorgebouw met 2 verdiepingen, een helikopterplatform en een garage, plus een helikopter en een terrein voor creatief speelplezier.
  • Het kantoorgebouw beschikt over: 2 Avengers 'A'-logo elementen op de buitenmuur; draaiend, kantelbaar geschut met veermechanisme op het dak; een begane grond met een ingang, een bouwbare draaiende computer en een 'laserstraal' kluis; en een verdieping met een vergaderruimte, een tafel met een geheim vak, een draaideur naar het helikopterplatform en accessoire-elementen waaronder 3 stoelen, 2 pistolen en een kan.
  • Het hoofdkwartier is daarnaast inclusief een helikopterplatform met 2 dubbele noppenschieters en een brug naar het kantoorgebouw; een garage met een helling voor de terreinwagen, een slagboom die open kan en een draaiende, kantelbare radarschotel; en gereedschapsrekken met elementen van een koevoet, moersleutel, lasapparaat en cirkelzaag.
  • De helikopter is uitgerust met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 2 draaiende, kantelbare rotors en 6-schots snelvuurgeschut.
  • De terreinwagen heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur en een draaiende geschutskoepel met een dubbele noppenschieter en staruimte voor een minifiguur.
  • Wapens: het zwaard van Nebula en de bouwbare, dubbelzijdige strijdbijl van Thanos.
  • Accessoire-elementen: 10 Captain Marvel Power Bursts voor speelplezier boordevol fantasie.
  • De Iron Man minifiguur en de Thanos en Hulk grote figuren zijn alledrie nieuw vanaf maart 2019 en de Nebula minifiguur en Ant-Man microfiguur zijn beide voorzien van kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019.
  • Speel de beste actiescènes uit de Marvel Avengers films na met deze spannende superhelden speelgoedbouwset.
  • Het Avengers hoofdkwartier is ongeveer 17 centimeter hoog, 29 centimeter breed en 20 centimeter diep.
  • De helikopter is ongeveer 9 centimeter hoog, 14 centimeter lang en 5 centimeter breed.
  • De terreinwagen is ongeveer 7 centimeter hoog, 11 centimeter lang en 6 centimeter breed.

Lego 76131 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 76131 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 76131 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 76131 bouwinstructies.

Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers - Afbeelding 1Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers - Afbeelding 2Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers - Afbeelding 3Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers - Afbeelding 4
LEGO 76131 STRIJD BIJ DE BASIS VAN DE AVENGERS

  • Fabrikantcode: 76131
  • Adviesleeftijd: 8-14
  • Sub-thema: Marvel Super Heroes
  • Aantal minifiguren: 4
  • Aantal onderdelen: 699

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Marvel Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Marvel Super Heroes heeft de volgende EAN code 5702016376012. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76131 Strijd bij de basis van de Avengers wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 76131 Strijd bij de basis van de Avengers

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:45 uur

€ 164,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen