728x90: Wehkamp Ad

Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

Product uit de handel

Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, werk samen met Captain Marvel en Nick Fury om Goose de kat te redden uit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 3 december 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Specificaties Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls

Speelset

Fabrikantcode 76127
Adviesleeftijd 7+
VIP Punten 29

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 307
Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls van Lego Marvel Super Heroes is 76127. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7+ jaar. Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 1Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 2Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 3Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 4
De Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls heeft in totaal 307 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Werk samen met Captain Marvel en Nick Fury om Goose de kat te redden uit handen van Talos in de speelset Lego Marvel 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls. Dit bouwspeelgoed boordevol actie bestaat uit Nick Fury's Quinjet met een openende dubbele minifigurencockpit, verstelbare vleugels, 2 knipraketlanceerders die elk 4 projectielen tegelijk kunnen afschieten en een openend achtervak met ruimte voor Goose. Deze populaire bouwset voor kinderen is inclusief 3 minifiguren met wapens om spannende scènes uit de Captain Marvel film na te spelen en voor eindeloos creatief speelplezier.

Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 5Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 6Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls - Afbeelding 7
IN DE DOOS

 • Deze Captain Marvel bouwset is inclusief 3 minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019: Captain Marvel, Nick Fury en Talos, plus een Lego figuur van Goose de kat.
 • Het Lego Marvel Quinjet verzamelobject is voorzien van een openende dubbele minifigurencockpit, verstelbare vleugels, 2 knipraketlanceerders en een openend achtervak met ruimte voor de kat.
 • Vuur 4 projectielen tegelijk af met elk van de knipraketlanceerders van dit Lego Marvel model.
 • Superheldenspeelgoedwapens: Captain Marvels energiekrachtelementen en Talos' noppenschieter.
 • Speel spannende scènes uit de Captain Marvel film na met deze superheldenspeelset boordevol actie.
 • De Quinjet is ongeveer 11 centimeter hoog, 30 centimeter lang en 21 centimeter breed.

Lego 76127 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76127 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76127 bouwinstructies.

LEGO 76127 CAPTAIN MARVEL DE AANVAL VAN DE SKRULLS

 • Fabrikantcode: 76127
 • Adviesleeftijd: 7+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 307

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76127 Captain Marvel de aanval van de Skrulls. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen