Lego 75972 Dorado Showdown

De beste deal van vandaag

Bol.com

41,40

Uiterlijk 22 september in huis

Lego 75972 Dorado Showdown actuele prijzen. Je favoriete Overwatch fan kan nu een beroemd Dorado-gebouw en -vrachtvoertuig bouwen met de speelset Lego Overwatch 75972 Dorado Showdown! Deze Overwatch

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 15 september 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 41,40?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 41,40

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 75972 Dorado Showdown

Speelset

Fabrikantcode 75972
EAN code 5702016368499
Leeftijd 8+
VIP Punten 34

Kenmerken

Sub-thema Overwatch
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 419
Lego 75972 Dorado Showdown kopen?
Actuele prijs: € 41,40
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Adviesleeftijd

Per lego product en dus ook voor de Lego 75972 Dorado Showdown is er een aanbevolen leeftijd wat via regelgeving wordt bepaald. De aanbevolen leeftijd voor dit product is 8+ jaar.

Thema

De Lego 75972 Dorado Showdown valt onder de productlijn en thema overwatch.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Lego 75972 Dorado Showdown wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 75972 Dorado Showdown heeft in totaal 419 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Je favoriete Overwatch fan kan nu een beroemd Dorado-gebouw en -vrachtvoertuig bouwen met de speelset Lego Overwatch 75972 Dorado Showdown! Deze Overwatch bouwset, die is gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame, bevat een direct herkenbaar gebouw van de populaire Dorado-map en 3 personages, Soldier: 76, Reaper en McCree. Fans van Overwatch zullen deze set, die onder meer Overwatch wapens, een Dorado-gebouw en een vrachtvoertuig bevat, willen bouwen en als blikvanger neerzetten, terwijl jongere liefhebbers het ook geweldig zullen vinden om met het voertuig en het minimarktgebouw uit de game te spelen.

IN DE DOOS

  • Inclusief Soldier: 76, Reaper en McCree minifiguren.
  • Het gebouw in Dorado-stijl heeft 3 ramen (2 met luiken), lampen, een lantaarn, een minimarktkraampje en een poort waar het vrachtvoertuig doorheen kan.
  • Het vrachtvoertuig beschikt over een zitplaats voor een minifiguur, een afneembare generatorvracht en verborgen wielen waardoor het lijkt of het vrachtvoertuig zweeft, net als in de game.
  • Wapens van Overwatch personages: de Heavy Pulse Rifle van Soldier: 76, de dubbele Hellfire Shotguns van Reaper en de Peacekeeper zesschots-revolver van McCree.
  • Overwatch van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd.
  • Lego Overwatch videogamespeelgoed is het perfecte cadeau voor fans van de zeer populaire game Overwatch.
  • Het bouwspeelgoed in Dorado-stijl is ongeveer 17 centimeter hoog, 15 centimeter breed en 4 centimeter diep.
  • Het speelgoedvrachtvoertuig voor creatief spel is ongeveer 8 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 8 centimeter breed.

Lego 75972 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 75972 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 75972 bouwinstructies.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75972 Dorado Showdown of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 75972 Dorado Showdown. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen