728x90: Bol Ad

Lego 75229 Death Star ontsnapping

Laagste prijs gevonden vandaag 13:40 uur voor € 62,- bij Bol.com.

€ 62,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:40 uur

€ 62,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 62,-

Overweeg je de Lego 75229 Death Star ontsnapping te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 62,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 62,-

Specificaties Lego 75229 Death Star ontsnapping

Speelset

Fabrikantcode 75229
Adviesleeftijd 7+
VIP Punten 34

Kenmerken

Sub-thema Star Wars
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 329
Lego 75229 Death Star ontsnapping kopen
Actuele prijs: € 62,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Laat Star Wars fans onvergetelijke ruimteavonturen beleven met de speelset Lego Star Wars 75229 Death Star ontsnapping. Deze geweldige set, waarin de beroemde scène uit Star Wars: A New Hope met Luke Skywalker en Prinses Leia wordt nagebootst, bestaat uit een scharnierende Death Star omgeving met een ingang, een hendel waarmee je de deur kunt sluiten en de loopbrug in kunt trekken, plus een tweede deel met een platform, een toegangsladder, een verborgen Mouse Droid en een kist die open kan met daarin een elektroverrekijker. Fans zullen het heerlijk vinden om Leia op de rug van Luke te klemmen, hem te helpen om de haak vast te pakken en het tweetal over de kloof weg van de Stormtrooper te laten slingeren, de vrijheid tegemoet. Inclusief 3 minifiguren en een Mouse Droid Lego figuur.

IN DE DOOS

  • Inclusief 3 minifiguren: Luke Skywalker, Prinses Leia en een Stormtrooper, plus een Mouse Droid Lego figuur.
  • De speelset bestaat uit een scharnierende Death Star omgeving met een ingang, een deur die via een hendel te sluiten is, een intrekbare loopbrug en een gedeelte met een pilaar met een platform, een toegangsladder, een verborgen Mouse Droid, een kist die open kan met daarin een elektroverrekijker en een functie waarmee je de Stormtrooper van de pilaar kunt laten vallen.
  • Wapens: het lichtzwaard van Luke en 2 blasters.
  • Deze bouwspeelgoedset is ook inclusief Luke's grijphaak.
  • Speel de onvergetelijke ontsnappingsscène uit Star Wars: A New Hope na of verzin je eigen creatieve spelscenario's!
  • Het Death Star bouwspeelgoed is uitgevouwen ongeveer 15 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 8 centimeter diep.

Lego 75229 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 75229 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 75229 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 75229 bouwinstructies.

Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 1Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 2Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 3Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 4
LEGO 75229 DEATH STAR ONTSNAPPING

  • Fabrikantcode: 75229
  • Adviesleeftijd: 7+
  • Sub-thema: Star Wars
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 329

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75229 Death Star ontsnapping of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 75229 Death Star ontsnapping is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7+ jaar. Lego 75229 Death Star ontsnapping wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 5Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 6Lego 75229 Death Star ontsnapping - Afbeelding 7
Het aantal Lego Star Wars minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 75229 Death Star ontsnapping wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

De Lego 75229 Death Star ontsnapping heeft in totaal 329 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire video voor artikel: Lego 75229 Death Star ontsnapping

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:40 uur

€ 62,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen