728x90: Wehkamp Ad

Lego 10887 Creatief plezier

De beste deal van vandaag

Lego

39,99

Uitverkocht

Lego 10887 Creatief plezier kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, jonge kinderen zullen veel plezier beleven aan het bouwen van allerlei kleurige modellen met de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 11 november 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,99

Specificaties Lego 10887 Creatief plezier

Speelset

Fabrikantcode 10887
Adviesleeftijd 1,5 +
VIP Punten 39

Kenmerken

Sub-thema Duplo
Aantal onderdelen 120
Lego 10887 Creatief plezier kopen?
Actuele prijs: € 39,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 10887 Creatief plezier

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 10887 Creatief plezier van Lego Duplo is 10887. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10887 Creatief plezier is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 1,5 + jaar. Lego 10887 Creatief plezier wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 1,5 + jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 1Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 2Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 3Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 4
De Lego 10887 Creatief plezier valt onder de productlijn en thema duplo. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 10887 Creatief plezier het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het duplo thema wel.

Aantal onderdelen

De Lego 10887 Creatief plezier heeft in totaal 120 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Jonge kinderen zullen veel plezier beleven aan het bouwen van allerlei kleurige modellen met de Lego Duplo 10887 Creatief plezier bouwset, en ontwikkelen zo spelenderwijs hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Deze speelset met 120 klassieke Duplo bouwstenen in felle kleuren is het perfecte speelgoed om de creativiteit van peuters te stimuleren. Door gezellig samen met je kleintje te bouwen, bouw je ook aan jullie band. Deze geweldige bouwset bevat ook ideeën voor eenvoudig te bouwen papegaaien, een kasteel, ballonnen, een appel en een boot. Want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos! Duplo stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

IN DE DOOS

 • De speelset bestaat uit 120 felgekleurde Lego Duplo stenen voor creatief bouwplezier.
 • Inclusief een Lego Duplo figuur van een kind en een aantal bedrukte stenen die als inspiratiebron kunnen dienen.
 • Laat de creativiteit van je kind opbloeien en help je peuter om de eerste bouwvaardigheden onder de knie te krijgen met onbegrensd bouwplezier.
 • Gebruik de bouwideeën om 2 speelgoedpapegaaien te maken (groot en klein), een boot, ballonnen, een appel of een groot kasteel.
 • Geweldig bouwspeelgoed om alles te maken wat een kind kan bedenken, van gebouwen en voertuigen tot speelgoeddieren.
 • Peuters leren met plezier door te spelen, ontwikkelen taal- en sociale vaardigheden en spelen situaties uit de werkelijkheid na met hun modellen.
 • Dit speelgoed is het ideale cadeautje voor peuters of een fantastische aanvulling op hun bestaande Lego Duplo collectie.
 • De eindeloze creatieve mogelijkheden van Lego Duplo speelgoed nodigen peuters uit tot creatief denken.
 • Lego Duplo producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.

Lego 10887 bouwinstructies

Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 5Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 6Lego 10887 Creatief plezier - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 10887 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10887 bouwinstructies.

LEGO 10887 CREATIEF PLEZIER

 • Fabrikantcode: 10887
 • Adviesleeftijd: 1,5 +
 • Sub-thema: Duplo
 • Aantal onderdelen: 120

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10887 Creatief plezier of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 10887 Creatief plezier. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen