728x90: Wehkamp Ad

Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha

De beste deal van vandaag

Lego

44,99

Product uit de handel

Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, werk samen met Batman om The Flash te redden van Poison Ivy en Firefly met deze

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 1 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha

Speelset

Fabrikantcode 76117
Adviesleeftijd 7-14
VIP Punten 44

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 375
Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha van Lego Marvel Super Heroes is 76117. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 1Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 2Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 3Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 4
De Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha heeft in totaal 375 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Werk samen met Batman om The Flash te redden van Poison Ivy en Firefly met deze bouwset voor kinderen boordevol actie: Lego DC Batman 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha. De verstelbare Batman Mecha beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een dubbele noppenschieter, een draaiend zaagblad en een netkanon. De Poison Ivy Mecha heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een noppenschieter en een instortfunctie. Beide mecha hebben grijphanden om een minifiguur te pakken. Dit geweldige Batman speelgoed is inclusief 4 Lego minifiguren plus 10 Power Burst-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens naar wens aan te passen voor eindeloos creatief speelplezier.

Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 5Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 6Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha - Afbeelding 7
IN DE DOOS

 • Dit superheldenspeelgoed is inclusief 4 minifiguren: Batman, Poison Ivy, The Flash en Firefly.
 • De Batman Mecha heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, verstelbare armen en benen, grijphanden om een minifiguur te pakken, een dubbele noppenschieter, een draaiend zaagblad een intrekbaar netkanon.
 • De Poison Ivy Mecha beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een noppenschieter, verstelbare 'takkenarmen', grijpende giftige 'bladhanden' om een minifiguur te pakken en een instortfunctie.
 • Gooi de Poison Ivy Mecha omver met het zaagblad.
 • Dit coole bouwspeelgoed bevat 10 verschillende doorschijnend-oranje Power Burst-elementen voor het aan je eigen smaak passen van je bouwwerken, minifiguren en wapens.
 • Ook inclusief Firefly's noppenschieter.
 • De Poison Ivy, Firefly en The Flash speelgoedminifiguren zijn nieuw vanaf januari 2019.
 • De Bat-mecha is ongeveer 17 centimeter hoog, 10 centimeter lang en 19 centimeter breed.
 • De Poison Ivy Mecha is ongeveer 13 centimeter hoog, 6 centimeter lang en 16 centimeter breed.

Lego 76117 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76117 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76117 bouwinstructies.

LEGO 76117 BATMAN MECHA VS. POISON IVY MECHA

 • Fabrikantcode: 76117
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 375

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen