728x90: Stella Ad

Lego 21152 Avontuur op het piratenschip

De beste deal van vandaag

Conrad

78,95

44,49

Leverbaar in 1 - 3 dagen

Lego 21152 Avontuur op het piratenschip kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, bouw een piratenschip met goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank,

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 19 mei 2022

Lego 21152 Avontuur op het piratenschip aanbiedingen

Actueel en verrassend
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
De wereld van Lego
Op dit moment geen voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,49?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,49

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 21152 Avontuur op het piratenschip

Algemeen

EAN code 5702016370904

Speelset

Fabrikantcode 21152
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 54

Kenmerken

Sub-thema Minecraft
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 386
Lego 21152 Avontuur op het piratenschip kopen?
Actuele prijs: € 44,49
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 21152 Avontuur op het piratenschip kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Minecraft voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 21152 Avontuur op het piratenschip heeft de volgende EAN code 5702016370904. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 21152 Avontuur op het piratenschip

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 21152 Avontuur op het piratenschip van Lego Minecraft is 21152. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 1Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 2Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 3Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 4
Voor Lego 21152 Avontuur op het piratenschip is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 21152 Avontuur op het piratenschip wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 21152 Avontuur op het piratenschip valt onder de productlijn en thema minecraft. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 21152 Avontuur op het piratenschip het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het minecraft thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Minecraft minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 21152 Avontuur op het piratenschip wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 21152 Avontuur op het piratenschip heeft in totaal 386 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 5Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 6Lego 21152 Avontuur op het piratenschip - Afbeelding 7
Bouw een piratenschip met goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank, kanonnen en een schattige papegaai als huisdier. Deze Lego Minecraft Avontuur op het piratenschip speelset wordt geleverd met een heleboel functies en figuren die nieuw zijn vanaf januari 2019, zoals een minifiguur met piratenskin, een dolfijn en een schildpad met 2 eieren. Zet de zombie in de speciale basis voor een Minecraft zombie-vuureffect en houd vijandige mobs op afstand met de knipraketten uit de kanonnen. Speel allerlei Minecraft piratenavonturen na met deze leuke Lego Minecraft set. Verwissel eenvoudig de modulaire gedeelten en creëer een tropische uitvalsbasis voor piraten. Of combineer je bouwwerk met andere sets om je eigen, unieke Lego Minecraft wereld te maken! Inclusief een Alex minifiguur.

IN DE DOOS

 • Inclusief 2 minifiguren: een piraat en Alex, plus een Minecraft zombie en Minecraft figuren van een dolfijn, een papegaai en een schildpad die nieuw zijn vanaf januari 2019.
 • Bevat een bouwbare Minecraft eilandomgeving en een piratenschip met werkende kanonnen die knipraketten schieten, goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank en een roeiboot.
 • Breng je zeebenen aan boord van een Minecraft piratenschip. Schiet de kanonnen af om de vijandige mobs op afstand te houden en bescherm de schildpadeieren tegen een zombieaanval!
 • Zorg goed voor de schattige papegaai en geef de dolfijn te eten.
 • Verplaats de modulaire scheepsonderdelen en maak zo een Minecraft scheepswrak.
 • Wapens: een zwaard.
 • Accessoire-elementen: een kaart, TNT, een vuurelementbasis, 2 scheppen, een kist, een schat, een piratenvlag, een waterfles, een toorts en een kompas.
 • Gebruik je fantasie en bouw de speelset om voor andere Lego Minecraft creaties!
 • Deze speelset bevat meer dan 386 onderdelen.
 • Afmetingen: ongeveer 15 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 23 centimeter diep.

Lego 21152 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 21152 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21152 bouwinstructies.

LEGO 21152 AVONTUUR OP HET PIRATENSCHIP

 • Fabrikantcode: 21152
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: Minecraft
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 386

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 21152 Avontuur op het piratenschip of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen