728x90: Bol Ad

Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad

Laagste prijs gevonden vandaag 13:31 uur voor € 899,95 bij Bol.com.

€ 899,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:31 uur

€ 899,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 899,95

Overweeg je de Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 899,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 899,95

Specificaties Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad

Algemeen

Top Product

Speelset

Fabrikantcode 70840
Adviesleeftijd 16+
VIP Punten 299

Kenmerken

Sub-thema The Lego Movie 2
Aantal minifiguren 12
Aantal onderdelen 3178
Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad kopen
Actuele prijs: € 899,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beleef fantastisch 360-graden speelplezier en bereid je voor op een buitenaardse invasie met het De Lego Film 2 constructiespeelgoed 70840 Welkom in Apocalypsstad! Deze geavanceerde bouwset bevat meer dan 3000 elementen en vormt zelfs voor meesterbouwers een geweldige uitdaging. Deze set bevat een gedeelte van het Vrijheidsbeeld met een relaxruimte in het hoofd, een café, het kantoor van Krabbel Agent met een stoelschop-functie, een wapenkamer, een kapper/tattooshop, Lucy's schuilplaats, de werkplaats van Fuse, een restaurant op het dak, een sportschool, een spa, uitkijkplatforms en nog veel meer! Dit speelgoed boordevol actie is inclusief 12 De Lego Film 2 minifiguren om mee te spelen en je favoriete scènes uit de film opnieuw te beleven.


IN DE DOOS

  • Dit creatieve speelgoed is inclusief 12 de Lego film 2 minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019: Emmet, Lucy, Batman, Krabbel Agent, Harley Quinn, Green Lantern, 'Waar is m'n broek?' Gozer, Larry de Koffiekenner, Kettingzaag Dave, Mo-Hawk, Roxxi en Fuse, plus een figuur van een rat.
  • Dit enorme Apocalypsstad constructiespeelgoed heeft afneembare modules om gemakkelijk te kunnen spelen en bevat een gedeelte van het Vrijheidsbeeld, een café, het kantoor van Krabbel Agent, een wapenkamer, een kapper/tattooshop, Lucy's schuilplaats, de werkplaats van Fuse, een restaurant op het dak, een sportschool, een spa, uitkijkplatforms en nog veel meer!
  • Het gedeelte van het Vrijheidsbeeld in deze de Lego film 2 speelset heeft een bouwbare fakkel, een hoofd dat open kan met daarin een relaxruimte inclusief een bouwbare telescoop, en 3 uitkijkplatforms.
  • Het café Coffee Unchained beschikt over een toonbank, een kassa, een bouwbare koffiemachine met 2 pistons, een tafel en stoel, en een terrastafel met een parasol en 2 stoelen.
  • Het kantoor van Krabbel Agent heeft een celdeur die open kan en een stoelschop-functie.
  • De wapenkamer is uitgerust met een etalagepop, een veiligheidsbril, 3 helmelementen voor minifiguren en 2 bouwbare wapens.
  • De kapper/tattooshop heeft een kappersstoel, een bouwbare tattoomachine en kappersgerei.
  • In Lucy's schuilplaats staat een bouwbaar bed met een geheim vak met verschillende leuke elementen, waaronder een liefdesbrief van Batman. De kamer heeft ook een wapenopslagplaats en diverse elementen, waaronder prikkeldraad dat nieuw is vanaf januari 2019.
  • Het afneembare dak van Lucy's schuilplaats heeft een bouwbare zitplaats, een vrachtwagenvoorkant en een watertoren.
  • De werkplaats van Fuse op het dak bevat een bouwbare gereedschapskist met een bouwbare brandblusser.
  • Het restaurant op het dak heeft een bouwbare oven, tafel en sausflessen, plus een V8-motor frituurpan, een koekenpan en etenselementen.
  • De sportschool in de vorm van een treinstel heeft een bouwbare bokszak met opdruk van een buitenaardse indringer en een drukbank.
  • De spa in de vorm van een vrachtwagen is uitgerust met een bouwbaar bubbelbad en een douche.
  • Deze de Lego film 2 speelgoedset is ook inclusief Kettingzaag Dave's surfplankrek met 2 surfplanken, een uitkijkruimte met bouwbare telescoop, een riool dat open kan en verschillende ladders.
  • Wapens van de Lego film 2 personages: Lucy's kruisboog.
  • Accessoire-elementen: de 2 koffiemokken van Emmet, Lucy's pijlkoker, plus 6 Skeletronhoofd-elementen die nieuw zijn vanaf januari 2019 (1 als basketbal, 1 op een wegwijzer, 1 als motordecoratie, 2 als haarmannequins en 1 op de etalagepop in de wapenkamer).
  • Speel de allerleukste scènes uit de Lego film 2 na met dit fantastische Vrijheidsbeeldspeelgoed.
  • Deze speelset die nieuw is vanaf januari 2019 is ongeveer 52 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 33 centimeter diep.

Lego 70840 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 70840 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 70840 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 70840 bouwinstructies.

Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 1Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 2Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 3Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 4
LEGO 70840 WELKOM IN APOCALYPSSTAD

  • Top Product: Ja
  • Fabrikantcode: 70840
  • Adviesleeftijd: 16+
  • Sub-thema: The Lego Movie 2
  • Aantal minifiguren: 12
  • Aantal onderdelen: 3178

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

De Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad het predicaat "Top Product" gegeven.

Adviesleeftijd

Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 5Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 6Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad - Afbeelding 7
Voor Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 16+ jaar. Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 16+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego overig minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 70840 Welkom in Apocalypsstad wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 12 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 70840 Welkom in Apocalypsstad

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:31 uur

€ 899,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen