728x90: Bol Ad

Lego 10693 Creatieve aanvulset

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 10693 Creatieve aanvulset ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 10693 Creatieve aanvulset

Speelset

Fabrikantcode 10693
Adviesleeftijd 4-99

Kenmerken

Sub-thema LEGO Classic
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 303
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Bouw wat je maar wilt met dezevrolijk gekleurdeset Lego Classic stenen in allerlei vormen en maten! Van ruimteschepen en robots tot dinosaurussen en haaien: deze veelzijdige speelset biedt eindeloze creatieve mogelijkheden voor bouwers van alle leeftijden en vormt een fantastische aanvulling op iedere Lego verzameling. De speelset bevat Lego stenen in 20 verschillende kleuren en is inclusief 2 paar stenen met ogen, voor wilde creaties. Laat je fantasie de vrije loop! Vind inspiratie in het bijgeleverde ideeënboekje met bouwinstructies.

IN DE DOOS

  • Deze mooie Lego Classic creatieve aanvulset bevat een assortiment Lego stenen in 20 verschillende kleuren.
  • Inclusief 2 sets ogen om allerlei wezens mee te bouwen.
  • Stimuleert de fantasie van jonge bouwertjes.
  • Bij de speelset hoort een ideeënboekje en er is ook online-bouwinspiratie te vinden op Lego.nl/classic.
  • Fantastische mogelijkheden voor creatief spelen.
  • Alle afgebeelde modellen kunnen tegelijk worden gebouwd met deze set.
  • Inclusief stenenwipper.
  • Lego Classic sets vormen een ideale aanvulling op iedere Lego verzameling.
  • Deze speelset bestaat uit 303 onderdelen.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • Lego nummer 10693

Lego 10693 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10693 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10693 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10693 bouwinstructies.

Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 1Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 2Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 3Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 4
LEGO 10693 CREATIEVE AANVULSET

  • Fabrikantcode: 10693
  • Adviesleeftijd: 4-99
  • Sub-thema: LEGO Classic
  • Aantal minifiguren: Geen
  • Aantal onderdelen: 303

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10693 Creatieve aanvulset of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10693 Creatieve aanvulset is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4-99 jaar. Lego 10693 Creatieve aanvulset wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 5Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 6Lego 10693 Creatieve aanvulset - Afbeelding 7
Het aantal Lego Classic minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10693 Creatieve aanvulset wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

De Lego 10693 Creatieve aanvulset heeft in totaal 303 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen