728x90: Bol Ad

Lego 31056 Groene sportwagen

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 31056 Groene sportwagen ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Lego Creator: Relevante promoties

Veel verkocht

Populairste Lego voor volwassenen

Top 10 Producten

Top 10 Lego Bouwsets voor Volwassenen

Specificaties Lego 31056 Groene sportwagen

Speelset

Fabrikantcode 31056
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Sub-thema LEGO Creator
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 122
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Stijlvol cruisen doe je met deze strakke sportwagen met cool groen, wit en zwart kleurenschema, getinte voorruit, voor- en achterklep die open kunnen, fraaie motor en ruime interieur met gedetailleerd dashboard en stuur en plaats voor twee minifiguren. Het 3-in-1 Lego Creator model heeft een driedelig, modulair design waarmee het in een handomdraai kan worden omgebouwd tot een speedboot of een truck.


IN DE DOOS

  • Inclusief getinte voorruit, gedetailleerd dashboard, kofferbak die open kan en transparante motorkap met gedetailleerde motor.
  • Uitgevoerd in fris groen, wit en zwart.
  • Ruim interieur met plaats voor twee minifiguren (niet inbegrepen).
  • Eenvoudig opgebouwd uit drie modules om snel van model te kunnen wisselen.
  • Deze speelset omvat meer dan 120 elementen en biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 6-12 jaar.
  • 3-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een snelle speedboot of een stoere truck.
  • De groene sportwagen is ongeveer 3 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 6 centimeter breed.
  • De speedboot is ongeveer 3 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 6 centimeter breed.
  • De truck is ongeveer 6 centimeter hoog, 10 centimeter lang en 6 centimeter breed.

Lego 31056 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 31056 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 31056 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 31056 bouwinstructies.

Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 1Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 2Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 3Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 4
LEGO 31056 GROENE SPORTWAGEN

  • Fabrikantcode: 31056
  • Adviesleeftijd: 6-12
  • Sub-thema: LEGO Creator
  • Aantal minifiguren: Geen
  • Aantal onderdelen: 122

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 31056 Groene sportwagen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 31056 Groene sportwagen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego 31056 Groene sportwagen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 5Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 6Lego 31056 Groene sportwagen - Afbeelding 7
Het aantal Lego Creator minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 31056 Groene sportwagen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

De Lego 31056 Groene sportwagen heeft in totaal 122 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen