728x90: Bol Ad

Lego 30542 Schattige mopshond

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 30542 Schattige mopshond ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Lego Creator: Relevante promoties

Veel verkocht

Populairste Lego voor volwassenen

Top 10 Producten

Top 10 Lego Bouwsets voor Volwassenen

Specificaties Lego 30542 Schattige mopshond

Speelset

Adviesleeftijd 6-99

Kenmerken

Sub-thema Creator
Aantal onderdelen 68
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Lego Creator 30542. Maak kennis met dit schattige mopshondje met zijn grote ronde ogen en rode tong, dat een brandkraan besnuffelt. Dit 3-in-1 model heeft verstelbare poten en kan worden omgebouwd tot een koala of een kalkoen.

LEGO 30542 SCHATTIGE MOPSHOND

  • Adviesleeftijd: 6-99
  • Sub-thema: Creator
  • Aantal onderdelen: 68

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 30542 Schattige mopshond of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 30542 Schattige mopshond is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-99 jaar. Lego 30542 Schattige mopshond wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

De Lego 30542 Schattige mopshond heeft in totaal 68 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen