728x90: Bol Ad

Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen

Speelset

Fabrikantcode 10879
Adviesleeftijd 2-5

Kenmerken

Sub-thema LEGO Duplo
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 24
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kleine dinofans zullen met dit leuke peuterspeelgoed vele avonturen beleven tijdens een bezoekje aan de Lego Duplo Jurassic World 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen. Stimuleer jonge kinderen bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek tijdens het bouwen en herbouwen van het verblijf van de babydinosaurussen. Help Gray Mitchell fotos te maken van de jonge triceratops terwijl hij zelf op een schommelende hangbrug staat en bewonder de diplodocus die van de planten peuzelt. Maar kom niet te dichtbij — babydinosaurussen kunnen ook bijten! Inclusief een Lego Duplo figuur van Gray Mitchell plus 2 babydinosaurusfiguren.


IN DE DOOS

  • De speelset bestaat uit een Jurassic World omheining, een schommelende hangbrug en een palmboom.
  • Accessoire-elementen: een camera, bloemen en een steen met daarop het logo van Jurassic World.
  • Kijk samen met Gray Mitchell naar de babydinosaurussen en doe alsof je fotos van ze maakt.
  • Bouw het dinosaurusverblijf en bouw het daarna weer op een andere manier.
  • Speel spannende scènes uit de film Jurassic World na met de babydinosaurusfiguren.
  • Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen met dit eenvoudig te bouwen Jurassic World peuterspeelgoed.
  • Lego Duplo producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.
  • De kinderboerderij is ongeveer 14 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 14 centimeter diep.

Lego 10879 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10879 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10879 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10879 bouwinstructies.

Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 1Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 2Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 3Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 4
LEGO 10879 KINDERBOERDERIJ MET VRIENDELIJKE REUZEN

  • Fabrikantcode: 10879
  • Adviesleeftijd: 2-5
  • Sub-thema: LEGO Duplo
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 24

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 2-5 jaar. Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 2-5 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 5Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 6Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen - Afbeelding 7
Het aantal Lego Jurassic World minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

De Lego 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen heeft in totaal 24 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen