728x90: Bol Ad

Lego 42082 Kraan voor alle terreinen

De beste deal van vandaag

Bol.com

339,-

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Lego 42082 Kraan voor alle terreinen kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, geniet van een fantastische bouw- en speelervaring met de Lego Technic 42082 Kraan voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 6 december 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 339,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 339,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 42082 Kraan voor alle terreinen

Algemeen

EAN code 5702016116960

Speelset

Fabrikantcode 42082
Adviesleeftijd 11+
VIP Punten 249
SKU nummer 6213713

Kenmerken

Sub-thema Technic
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 4057

Technisch

Werkt op batterijen (type) AA
Lego 42082 Kraan voor alle terreinen kopen
Actuele prijs: € 339,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 42082 Kraan voor alle terreinen kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Technic voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 42082 Kraan voor alle terreinen heeft de volgende EAN code 5702016116960. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 42082 Kraan voor alle terreinen

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 42082 Kraan voor alle terreinen van Lego Technic is 42082. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 42082 Kraan voor alle terreinen - Afbeelding 1Lego 42082 Kraan voor alle terreinen - Afbeelding 2Lego 42082 Kraan voor alle terreinen - Afbeelding 3Lego 42082 Kraan voor alle terreinen - Afbeelding 4
Voor Lego 42082 Kraan voor alle terreinen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 11+ jaar. Lego 42082 Kraan voor alle terreinen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 11+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 42082 Kraan voor alle terreinen valt onder de productlijn en thema technic. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 42082 Kraan voor alle terreinen het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het technic thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Technic minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 42082 Kraan voor alle terreinen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 42082 Kraan voor alle terreinen heeft in totaal 4057 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Lego 42082 Kraan voor alle terreinen van Lego Technic heeft elektronica en heeft daarom batterijen nodig om te functioneren. Het product is elektronisch en daarom zijn batterijen nodig.

Geniet van een fantastische bouw- en speelervaring met de Lego Technic 42082 Kraan voor alle terreinen, onze grootste en hoogste Lego Technic kraan ooit (verkrijgbaar vanaf augustus 2018). Start de Power Functies motor en kies de bovenste of onderste kraanmodus om de talloze eenvoudig te bedienen, gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of schuif de arm een meter omhoog! Met de hand bedienbare functies zijn onder andere 4-wielbesturing, 4-wielaandrijving, een gedetailleerde V8 motor met bewegende zuigers en ventilator, verstelbare zijspiegels en een gedetailleerde bestuurderscabine met een deur die open kan. Dit geweldige model bevat daarnaast 2 vakken die open kunnen met gereedschap, kettingen en een brandblusser, plus 4 steunplaten en 4 Lego Technic bouwelementen die kunnen worden opgetild en samengevoegd. Deze 2-in-1 Lego Technic speelset heeft een rood-zwart kleurenschema en kan worden omgebouwd tot een mobiele heimachine.


IN DE DOOS

 • Inclusief een grote Lego Power Functies motor waarmee je de bovenste en onderste functies van de kraan kunt bedienen.
 • Kies voor de bovenste of onderste kraanmodus om de talloze eenvoudig te bedienen, gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of schuif de arm een meter omhoog!
 • Met de hand bedienbare functies zijn onder andere 4-wielbesturing, 4-wielaandrijving, een gedetailleerde V8 motor met bewegende zuigers en ventilator, verstelbare zijspiegels en een bestuurderscabine met een deur die open kan.
 • Maak de bijgeleverde Lego Technic bouwelementen vast en ontdek hoe goed jouw Lego kraanvaardigheden zijn!
 • Maak de deur open om de gedetailleerde bestuurderscabine te bekijken.
 • Open de opbergvakken om de kettingen, het gereedschap en de brandblusser te pakken.
 • Uitgevoerd in een rood-zwart kleurenschema.
 • Deze Lego Technic speelset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.
 • De grootste en hoogste Lego Technic kraan ooit met maar liefst 4.050 onderdelen (verkrijgbaar vanaf augustus 2018).
 • 2-in-1 Lego Technic set: kan worden omgebouwd tot een mobiele heimachine.
 • De kraan voor alle terreinen is ongeveer 100 centimeter hoog, 66 centimeter lang en 26 centimeter breed in de werkstand en ongeveer 27 centimeter hoog, 76 centimeter lang en 20 centimeter breed in de rijstand.
 • De mobiele heimachine is ongeveer 24 centimeter hoog, 50 centimeter lang en 20 centimeter breed in de rijstand.

Lego 42082 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 42082 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 42082 bouwinstructies.

LEGO 42082 KRAAN VOOR ALLE TERREINEN

 • Fabrikantcode: 42082
 • Adviesleeftijd: 11+
 • Sub-thema: Technic
 • Aantal minifiguren: Geen
 • Aantal onderdelen: 4057

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 42082 Kraan voor alle terreinen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Lego 42082 Kraan voor alle terreinen

Prijzen vergelijken Lego 42082 Kraan voor alle terreinen. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen