728x90: Wehkamp Ad

Lego 21147 De Bedrock avonturen

De beste deal van vandaag

Lego

99,99

Product uit de handel

Lego 21147 De Bedrock avonturen kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, daal via de ladders af naar de diepten van de Minecraft Bovenwereld met deze Lego Minecraft

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 99,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 99,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 21147 De Bedrock avonturen

Speelset

Fabrikantcode 21147
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 99
SKU nummer 6212509

Kenmerken

Sub-thema Minecraft
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 644
Lego 21147 De Bedrock avonturen kopen?
Actuele prijs: € 99,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 21147 De Bedrock avonturen

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 21147 De Bedrock avonturen van Lego Minecraft is 21147. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 21147 De Bedrock avonturen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 21147 De Bedrock avonturen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 1Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 2Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 3Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 4
De Lego 21147 De Bedrock avonturen valt onder de productlijn en thema minecraft. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 21147 De Bedrock avonturen het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het minecraft thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Minecraft minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 21147 De Bedrock avonturen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 21147 De Bedrock avonturen heeft in totaal 644 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Daal via de ladders af naar de diepten van de Minecraft Bovenwereld met deze Lego Minecraft speelset 21147 De Bedrock avonturen. Gebruik de diamanten houweel of activeer de TNT-functie om obsidiaan en 7 soorten erts te delven en baan je een weg door grotten en mijnen met water en stromend lava. Strijd tegen verschillende vijandige mobs, waaronder een grottenspin, een zombie, een Creeper en zilvervissen die spawnen wanneer je in het gesteente naar materialen zoekt. Bedenk en bouw je eigen avonturen met deze Lego Minecraft speelset die speciaal is ontwikkeld voor fans van de enorm populaire game. Verwissel eenvoudig de modulaire onderdelen om dit model te veranderen en combineer deze speelset met andere sets om je eigen, unieke Lego Minecraft wereld te maken. Inclusief minifiguren van Alex en Steve en een figuur van een vleermuis.

Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 5Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 6Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 7

IN DE DOOS

  • Inclusief 2 minifiguren: Steve en Alex, plus een Creeper, een grottenspin, een zombie, een vleermuis en 2 zilvervissen. ? De speelset bestaat uit een bouwbare Lego Minecraft wereld met Bovenwereld-, mijn- en gesteenteniveaus, met elkaar verbonden via ladders, plus een draaiende grottenspin-spawner, een TNT-functie, een functie om zilvervissen te spawnen, een boom, spinnenwebben, paddenstoelen, obsidiaan, lava, watervallen en 7 verschillende soorten erts. ? Pluk de rode appel uit de boom om je voedselvoorraad te vergroten. ? Daal af via de verschillende ladders om van de Bovenwereld bij het gesteente te komen. ? Trek je ijzeren harnas aan, pak je ijzeren zwaard en bereid je voor om de grottenspin te verslaan. ? Kijk uit voor de ronddolende Creeper en de verstopte zombie! ? Gebruik de TNT-functie om gesteente op te blazen. ? Delf obsidiaan en 7 soorten erts met je diamanten houweel, maar kijk uit voor de monsternesten waar gevaarlijke zilvervissen uit spawnen! ? Wapens: een zwaard en een houweel. ? Accessoires: een schild, een harnas, een schep, een emmer, fakkels, een werkbank, een oven en een kist. ? Eenvoudig om te bouwen modulair ontwerp met 2 alternatieve model-configuraties. ? Gebruik je fantasie: bouw de speelset om voor nog meer Lego Minecraft creaties! ? Deze speelset bestaat uit meer dan 640 elementen. ? De speelset is ongeveer 20 centimeter hoog, 35 centimeter breed en 14 centimeter diep.

Lego 21147 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 21147 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21147 bouwinstructies.

LEGO 21147 DE BEDROCK AVONTUREN

  • Fabrikantcode: 21147
  • Adviesleeftijd: 8+
  • Sub-thema: Minecraft
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 644

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 21147 De Bedrock avonturen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 8Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 9Lego 21147 De Bedrock avonturen - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 21147 De Bedrock avonturen. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen