728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help Spider-Man de gemaskerde bankrovers tegen te houden met deze

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 15 oktober 2021

Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel

Speelset

Fabrikantcode 76082
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 185
Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel kopen?
Actuele prijs: € 29,99

REVIEW

8.2
 • Heel gedetailleerd • Accessoires • Minifiguren • Mooi design • Functies
 • Redelijk klein • Weinig steentjes
 • Experts

  4 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel geven in totaal een 8.2 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel van Lego Marvel Super Heroes is 76082. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Voor Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 4
  Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel heeft in totaal 185 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Help Spider-Man de gemaskerde bankrovers tegen te houden met deze fantastische Lego Marvel Super Heroes geldautomaatset vol actie. Het bankgebouw kan worden geopend om erin te kunnen spelen en is inclusief raam met explosie-functie, een uitneembare geldautomaat en een geldautomaat met ontplof-functie die Lego geld-elementen in het rond laat vliegen. De 2 bankrovers zijn bewapend met een zwaar kaliber noppenschieter en een geweer met hybrid-tech ketting om de losse geldautomaat weg te slepen, plus een ontsnappingsmotor. Bevestig de energiewapens van Spider-Man aan zijn handen en neem de boeven onder vuur! Inclusief 3 minifiguren.


  IN DE DOOS

  • Inclusief 3 minifiguren: Spider-Man en twee gemaskerde bankrovers.
  • Het bankgebouw kan worden geopend om erin te spelen en is inclusief voordeur die open kan, raam met explosie-functie en 2 geldautomaten (een uitneembare versie en een model met ontplof-functie en 6 Lego geld-elementen), aanhechtingspunten op de muur voor Spider-Man, een spinnenweb en een brandkraan aan de buitenkant.
  • Inclusief ontsnappingsmotor waar een minifiguur op kan zitten.
  • Bij de speelset hoort ook het noppenschietende, zware hybrid-tech wapen van de rovers om zelf te bouwen.
  • Wapens: Spider-Mans 3 energiewapens en het geweer van de rovers met hybrid-tech ketting om de geldautomaat mee weg te slepen.
  • Maak de energiewapens vast aan de handen van Spider-Man en druk ze naar binnen om ze af te vuren!
  • De bankrovers hebben masker-opdrukken van de Hulk en Captain America.
  • Het bankgebouw is ongeveer 9 centimeter hoog, 9 centimeter breed en 9 centimeter diep, en ongeveer 9 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 4 centimeter diep als het wordt opengeklapt.
  • De ontsnappingsmotor is ongeveer 3 centimeter hoog, 6 centimeter lang en 2 centimeter breed.

  Lego 76082 bouwinstructies

  Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel - Afbeelding 7
  De bouwinstructies voor de Lego 76082 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76082 bouwinstructies.

  LEGO MARVEL SUPER HEROES 76082 GELDAUTOMAAT DUEL

  • Fabrikantcode: 76082
  • Adviesleeftijd: 6-12
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 185

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Lego Marvel Super Heroes 76082 Geldautomaat duel. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen