728x90: Bol Ad

Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom

De beste deal van vandaag

Lego

174,-

84,99

Product uit de handel

Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen om Elvendale te beschermen in de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 84,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 84,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom

Speelset

Fabrikantcode 41196
Adviesleeftijd 8-12
VIP Punten 84
SKU nummer 6212151

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 883
Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom kopen?
Actuele prijs: € 84,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom van Lego Elves is 41196. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-12 jaar. Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom - Afbeelding 1Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom - Afbeelding 2Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom - Afbeelding 3Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom - Afbeelding 4
De Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom heeft in totaal 883 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen om Elvendale te beschermen in de speelset Lego Elves 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom! Deze spannende Lego Elves speelset bestaat uit een boom met 3 verdiepingen, een verborgen trap, een glijbaan, een watervaltoren, een transformatiefunctie en een smederij met een hendel om de Vulkaanhamer te gebruiken, plus een vleermuisschieter, een bewegende tak en een afzonderlijk portaal met doelen die omver kunnen worden geschoten. De speelset omvat ook een bouwbare en volledig verstelbare vleermuisfiguur met beweegbare vleugels en een openende kaak, 3 minipoppetjes, een figuur van een beer, 2 vleermuisfiguren en 2 spinnenfiguren.


IN DE DOOS

 • Inclusief 3 minipoppetjes: Lumia, Naida en Azari, plus figuren van de vleermuizen Hippo en Crase, een figuur van de beer Blubeary en 2 spinnenfiguren.
 • De speelset bestaat uit de Elvenstar boom van 3 verdiepingen met een verborgen trap, een glijbaan, een watervaltoren, een transformatiefunctie om planken in bedden te veranderen, een smederij met hendel om de Vulkaanhamer te gebruiken, een brievenbus die open kan en een grote, beweegbare telescoop plus een afzonderlijk portaal met doelen die omver kunnen worden geschoten, een vleermuisschieter en een beweegbare tak.
 • Ook inclusief een zelf te bouwen en volledig verstelbare figuur van Noctura de gemene vleermuis met beweegbare vleugels en een vleermuiskop met beweegbare kaak.
 • Wapens: een zwaard en 2 kruisboognoppenschieters.
 • Accessoires: een magisch vuurelement, een magisch waterelement, Azaris Vulkaanhamer, Naidas waterstaf, Lumias lichtstaf, het Boek van Eeuwenoude Magie, een brief, een emmer, ruwe erts, een haarborstel, een shampoofles, een stuk zeep, een hangende lantaarn met een lichtgevend insect, een vijzel, een stuk sushi, 6 noppen (3 rode en 3 blauwe), een croissant, 2 drinkbekers, een waterkan en een sterrenkaart.
 • Zwaai de tak naar de zijkant om de trap in de Elvenstar boom te onthullen.
 • Draai aan de knop in de boom om de planken te veranderen in bedden.
 • Schiet met de kruisboognoppen op de doelen om ze omver te gooien.
 • Til de tak op de heuvel op en ontdek het verborgen portaal.
 • Lanceer de vleermuizen door het portaal met de vleermuisschieter.
 • Sla met de Vulkaanhamer op de smederij in de boom om een zwaard te maken.
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in een aantal andere Lego Elves sets.
 • De Elvenstar boom is ongeveer 26 centimeter hoog, 30 centimeter breed en 10 centimeter diep.
 • Noctura de gemene vleermuis is met gespreide vleugels ongeveer 7 centimeter hoog en 25 centimeter breed.
 • Het portaal is ongeveer 12 centimeter hoog, 13 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 41196 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41196 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41196 bouwinstructies.

LEGO 41196 VLEERMUISAANVAL BIJ DE ELVENSTAR BOOM

 • Fabrikantcode: 41196
 • Adviesleeftijd: 8-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 883

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 41196 Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen