728x90: Wehkamp Ad

Lego 10874 Stoomtrein

De beste deal van vandaag

Vivolanda

64,99

49,95

Op voorraad

Lego 10874 Stoomtrein kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Lego Duplo 10874 Stoomtrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Jonge

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Lego 10874 Stoomtrein aanbiedingen

Alles online speelgoed
Vivolanda aanbieding: vandaag 13:51 uur
Alles wat je nodig in en om het huis
Alternate aanbieding: vandaag 13:50 uur
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 10:07 uur
Elektronica, techniek en Lego
Conrad aanbieding: vandaag 14:59 uur
Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: vandaag 13:50 uur
Actueel en verrassend
Wehkamp aanbieding: vandaag 14:59 uur
Klant is koning
De Grote Speelgoedwinkel aanbieding: vandaag 13:56 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 49,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 49,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 10874 Stoomtrein

Algemeen

EAN code 5702016117264

Speelset

Fabrikantcode 10874
Adviesleeftijd 2-5
VIP Punten 64
SKU nummer 6213752

Kenmerken

Sub-thema Duplo
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 59
Lego 10874 Stoomtrein kopen
Actuele prijs: € 49,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 10874 Stoomtrein kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Duplo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 10874 Stoomtrein heeft de volgende EAN code 5702016117264. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 10874 Stoomtrein

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 10874 Stoomtrein van Lego Duplo is 10874. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 10874 Stoomtrein - Afbeelding 1Lego 10874 Stoomtrein - Afbeelding 2Lego 10874 Stoomtrein - Afbeelding 3Lego 10874 Stoomtrein - Afbeelding 4
Voor Lego 10874 Stoomtrein is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 2-5 jaar. Lego 10874 Stoomtrein wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 2-5 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 10874 Stoomtrein valt onder de productlijn en thema duplo. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 10874 Stoomtrein het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het duplo thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Duplo minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10874 Stoomtrein wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Hoeveel onderdelen heeft 10874 Stoomtrein?

Het Lego 10874 Stoomtrein heeft in totaal 59 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

De Lego Duplo 10874 Stoomtrein is voor je peuter nu nog eenvoudiger te bedienen en te gebruiken. Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de Duwen en rijden-motor. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden! De trein kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen. Laat je kind de 5 gekleurde actiestenen op de rails plaatsen om de trein te laten toeteren, de lampen aan en uit te laten gaan, te pauzeren om te tanken, van richting te veranderen en de trein waar dan ook te laten stoppen. Dankzij het treinstation, de kolenschepper, de 2 Duplo figuren, de dierenfiguur en de eenvoudige speelgoedtreinrails in deze Lego Duplo speelset kunnen jonge kinderen ouderwets gezellig met treinen spelen. Download de optionele app en ontdek nog meer speelmogelijkheden: de trein kan hiermee op afstand worden bediend en er zijn verschillende leuke activiteiten om samen met je peuter uit te voeren!


IN DE DOOS

 • Inclusief Lego Duplo figuren van een machinist en een kind, plus een figuur van een eekhoorn.
 • De speelset bestaat uit een zelf te bouwen Duwen en rijden-locomotief met licht en geluid, een passagierswagon, 5 kleurgecodeerde actiestenen, een treinstation, een kolenschepper, een boom en 16 stukken rails.
 • Accessoires: een brandstofkan, een koffer, een brood en een schep.
 • Elke peuter kan nu zelf de stoomtrein laten rijden door deze zachtjes vooruit of achteruit te duwen en hem laten stoppen door de hand stevig boven op de locomotief te plaatsen.
 • Toon je kind hoe je de 5 gekleurde actiestenen overal op de rails kunt plaatsen, zodat de trein zijn of haar instructies opvolgt! De actiestenen laten de trein toeteren, de lampen aan of uit gaan, tanken, van richting veranderen en stoppen.
 • Stimuleer de fantasie en de rollenspelvaardigheden met behulp van de Lego Duplo figuren: beleef talloze reizen en avonturen.
 • Breid de mogelijkheden van deze Lego Duplo speelset nog verder uit door de gratis app met afstandsbedieningsfunctie en vele leuke activiteiten voor jonge kinderen te downloaden.
 • De trein en rails uit deze speelset zijn compatibel met de bestaande Lego Duplo treincollectie van je kind.
 • Download de optionele app via de App Store, Google Play of de Amazon Kindle Store. Kijk voor meer informatie op Lego.nl/devicecheck.
 • Lego Duplo producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes.
 • Dit product werkt op batterijen (niet bijgeleverd). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen.
 • Combineer met de sets 10872 Treinbrug en -rails, 10875 Goederentrein en 10882 Treinrails voor nog meer railmogelijkheden en Lego Duplo treinplezier.
 • De stoomtrein met passagierswagon is ongeveer 10 centimeter hoog, 30 centimeter lang en 7 centimeter breed.
 • Het station is ongeveer 15 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 10874 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10874 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10874 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10874 bouwinstructies.

LEGO 10874 STOOMTREIN

 • Fabrikantcode: 10874
 • Adviesleeftijd: 2-5
 • Sub-thema: Duplo
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 59

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10874 Stoomtrein of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Lego 10874 Stoomtrein

Alles online speelgoed
Vivolanda aanbieding: vandaag 13:51 uur
Alles wat je nodig in en om het huis
Alternate aanbieding: vandaag 13:50 uur
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 10:07 uur
Elektronica, techniek en Lego
Conrad aanbieding: vandaag 14:59 uur
Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: vandaag 13:50 uur
Actueel en verrassend
Wehkamp aanbieding: vandaag 14:59 uur
Klant is koning
De Grote Speelgoedwinkel aanbieding: vandaag 13:56 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen