728x90: Bol Ad

Lego 10717 Stenen, stenen, stenen

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 10717 Stenen, stenen, stenen ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 10717 Stenen, stenen, stenen

Speelset

Fabrikantcode 10717
Adviesleeftijd 4-99
VIP Punten 64
SKU nummer 6213428

Kenmerken

Sub-thema Classic
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 1500
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beleef urenlang creatief speelplezier met deze Lego Classic speelset 10717 Stenen, stenen, stenen! Bouw alles wat je maar kunt verzinnen met de 1500 vrolijk gekleurde Lego elementen, waaronder bouwstenen, vormen, wielen, ramen, deuren en ogen. Deze speelset biedt 3 moeilijkheidsniveaus en is daarmee heel geschikt voor startende Lego bouwers. In de doos vind je speciale, op de leeftijd afgestemde instructies voor het bouwen en herbouwen van Lego Classic creaties. Online zijn er nog veel meer bouwinstructies beschikbaar voor nog meer inspiratie.


IN DE DOOS

  • Inclusief 1500 Lego elementen in vrolijke kleuren, waaronder bouwstenen, vormen, wielen, ramen, deuren en ogen.
  • Met deze Lego Classic bouwset worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
  • Maak alles wat je maar wilt, van een statig landhuis tot een platenspeler met een draaiende draaitafel, een schattige olifant met haar jong en nog veel meer... de mogelijkheden zijn eindeloos!
  • De speelset biedt verschillende moeilijkheidsniveaus.
  • Een ideale starterset voor beginnende Lego bouwers.
  • Ga naar Lego.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke videos, ideeën en inspiratie.
  • Inclusief handige stenenwipper voor het eenvoudig uit elkaar halen van bouwwerken.
  • Laat je creativiteit opbloeien met de Lego Classic sets!

Lego 10717 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10717 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10717 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10717 bouwinstructies.

Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 1Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 2Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 3Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 4
LEGO 10717 STENEN, STENEN, STENEN

  • Fabrikantcode: 10717
  • Adviesleeftijd: 4-99
  • Sub-thema: Classic
  • Aantal minifiguren: Geen
  • Aantal onderdelen: 1500

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10717 Stenen, stenen, stenen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10717 Stenen, stenen, stenen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4-99 jaar. Lego 10717 Stenen, stenen, stenen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 5Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 6Lego 10717 Stenen, stenen, stenen - Afbeelding 7
Het aantal Lego overig minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10717 Stenen, stenen, stenen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

De Lego 10717 Stenen, stenen, stenen heeft in totaal 1500 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen