728x90: Gazelle Ad

Lego 41195 Emily en Noctura's duel

De beste deal van vandaag

Lego

149,95

54,99

Product uit de handel

Lego 41195 Emily en Noctura's duel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen en strijd tegen het kwaad in de speelset Lego Elves

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego 41195 Emily en Noctura's duel aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 41195 Emily en Noctura's duel

Speelset

Fabrikantcode 41195
Adviesleeftijd 8-12
VIP Punten 54
SKU nummer 6212149

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 650
Lego 41195 Emily en Noctura's duel kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 41195 Emily en Noctura's duel

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 41195 Emily en Noctura's duel van Lego Elves is 41195. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41195 Emily en Noctura's duel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-12 jaar. Lego 41195 Emily en Noctura's duel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 41195 Emily en Noctura's duel - Afbeelding 1Lego 41195 Emily en Noctura's duel - Afbeelding 2Lego 41195 Emily en Noctura's duel - Afbeelding 3Lego 41195 Emily en Noctura's duel - Afbeelding 4
De Lego 41195 Emily en Noctura's duel valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 41195 Emily en Noctura's duel het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41195 Emily en Noctura's duel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 41195 Emily en Noctura's duel heeft in totaal 650 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen en strijd tegen het kwaad in de speelset Lego Elves 41195 Emily en Nocturas duel! Deze prachtige speelset omvat een laboratoriumgedeelte met een magische ketel, een functie om een vleermuis tevoorschijn te laten komen, 2 hangende vleermuisbedden en 2 kleine nissen. Deze Lego Elves speelset bevat ook een bouwbare, volledig verstelbare figuur van een wolf met ruimte voor een minipoppetje en een koets met klapperende vleugels, 2 kruisboogschieters en een dak dat open kan. Inclusief 2 minipoppetjes, 2 vleermuisfiguren en een figuur van een spin.


IN DE DOOS

 • Inclusief 2 minipoppetjes: Emily Jones en Noctura, plus figuren van de vleermuizen Phyll en Myzo en een figuur van een spin.
 • De speelset omvat een laboratoriumgedeelte met haard, een magische ketel met eindeloze ingrediënten, een functie om een vleermuis te laten verschijnen, traptreden naar de ketel, 2 hangende vleermuisbedden, 2 kleine nissen met beweegbare spinnenwebdekens voor de spin en ingrediënten.
 • Daarnaast bevat de speelset Nocturas koets met klapperende vleermuisvleugels, 2 kruisboogschieters en een dak dat open kan, plus een bouwbare en volledig verstelbare figuur van Lumia de wolf met ruimte waar een minipoppetje kan zitten.
 • Inclusief Zwaard van het Licht.
 • Accessoires: Emilys amulet, een roerstaaf, een bloem, een bot, een wortel, een oog in een pot, een insect in een pot, de staf van Noctura, 2 kersen, 2 spinnenwebben, een aardbei, een drinkbeker, een pagina uit een kwaadaardig boek en een vleermuisrecept.
 • Roer de ingrediënten in de ketel en druk op de knop aan de achterkant om een vleermuis te laten verschijnen.
 • Druk op de hendel aan de achterkant van Nocturas koets om de vleermuisvleugels te laten klapperen.
 • Sluit het kwaadaardige vleermuislaboratorium aan op De toren van Noctura en de redding van de aardvos (productnummer 41194) voor nóg meer Lego Elves plezier!
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in een aantal andere Lego Elves sets.
 • Lumia de wolf is ongeveer 9 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 5 centimeter breed.
 • De koets van Noctura is ongeveer 8 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 9 centimeter breed.
 • Het laboratorium is ongeveer 13 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 41195 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41195 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41195 bouwinstructies.

LEGO 41195 EMILY EN NOCTURA'S DUEL

 • Fabrikantcode: 41195
 • Adviesleeftijd: 8-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 650

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41195 Emily en Noctura's duel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 41195 Emily en Noctura's duel. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen