728x90: Wehkamp Ad

Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

Product uit de handel

Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, vlieg de actie tegemoet en neem het op tegen Ghost met het Quantum voertuig van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 maart 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk

Speelset

Fabrikantcode 76109
Adviesleeftijd 7-12
VIP Punten 29
SKU nummer 6212593

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 200
Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk van Lego Marvel Super Heroes is 76109. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk - Afbeelding 1Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk - Afbeelding 2Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk - Afbeelding 3Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk - Afbeelding 4
De Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk heeft in totaal 200 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Vlieg de actie tegemoet en neem het op tegen Ghost met het Quantum voertuig van Ant-Man en The Wasp in deze Lego Marvel Super Heroes speelset 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk. Het Quantum voertuig heeft een minifiguurcockpit die open kan in de vorm van een insectenoog, verstelbare insectenarmen, noppenschieters en verstelbare motoren om te kunnen lanceren, zweven en vliegen. De speelset is inclusief 3 minifiguren en een goudkleurig trofee-element.


IN DE DOOS

 • Inclusief 3 Lego Marvel Super Heroes minifiguren: Ant-Man, The Wasp en Ghost.
 • Het Quantum voertuig heeft een minifiguurcockpit die open kan in de vorm van een insectenoog, 2 verstelbare insectenarmen, 2 noppenschieters, 2 verstelbare motoren en 3 knaldempers.
 • Stel de motoren af om te kunnen lanceren, vliegen en zweven.
 • Wapens: het krimpgeweer van Ant-Man en de 2 energiewapens van Ghost.
 • Accessoires: een goudkleurige trofee en de vleugels van The Wasp.
 • De minifiguur van Ghost is nieuw vanaf juni 2018.
 • Speel spannende scènes na uit de Marvel Super Heroes film Ant-Man and the Wasp.
 • Het Quantum voertuig is ongeveer 7 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 9 centimeter breed.

Lego 76109 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76109 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76109 bouwinstructies.

LEGO 76109 ONDERZOEKERS VAN HET QUANTUM RIJK

 • Fabrikantcode: 76109
 • Adviesleeftijd: 7-12
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 200

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76109 Onderzoekers van het Quantum rijk. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen