728x90: Bol Ad

Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer

Speelset

Fabrikantcode 41342
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 183
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Lego Friends 41342 Emmas luxe slaapkamer staat op een paarse, hartvormige bouwplaat en is een perfecte weerspiegeling van haar creatieve geest. Ze heeft een prachtig hemelbed, een tekentafel met verf, een pottenbakkersschijf, een speciale zitplek waar haar kat kan poseren voor fotos en een ouderwetse telefoon om haar vriendinnen mee te bellen. Inclusief een minipoppetje en een kattenfiguur.


IN DE DOOS

  • Inclusief een minipoppetje van Emma en een figuur van Chico de kat.
  • Omvat een hemelbed, een nachtkastje met lamp, een tekentafel, een bankje met een ouderwetse telefoon, een bureau met een draaiende pottenbakkersschijf, verschillende pottenbakkerselementen, een lade die open kan, een stoel en een kattenzitplaats voor Chico.
  • Accessoires: potten verf, een kwast, een camera, een hamer, kunstwerktegels, een koekje, een kom en een bal.
  • Zet Emma bij de draaiende pottenbakkersschijf en sluit de pottenbakkerselementen op elkaar aan om te ontdekken wat ze kan maken.
  • Geef Chico de bal om mee te spelen terwijl Emma hard aan het werk is en beloon hem met een koekje.
  • Laat Emma lekker chillen op haar luxe hemelbed terwijl ze de ouderwetse telefoon gebruikt om met haar vriendinnen te bellen.
  • Combineer deze leuke Lego Friends speelset met 41327 Mias slaapkamer, 41328 Stephanies slaapkamer, 41329 Olivias luxe slaapkamer en 41341 Andreas slaapkamer om nog meer Lego Friends slaapkamers te ontdekken en alle hartvormige bouwplaten te verzamelen.
  • Emmas luxe slaapkamer is ongeveer 6 centimeter hoog, 9 centimeter breed en 9 centimeter diep.
  • Het bureau met pottenbakkersschijf is ongeveer 4 centimeter hoog en 6 centimeter breed.

Lego 41342 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 41342 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 41342 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 41342 bouwinstructies.

Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer - Afbeelding 1Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer - Afbeelding 2Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer - Afbeelding 3Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer - Afbeelding 4
LEGO FRIENDS 41342 EMMA'S LUXE SLAAPKAMER

  • Fabrikantcode: 41342
  • Adviesleeftijd: 6-12
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 183

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

De 41342 Emma's luxe slaapkamer heeft in totaal 183 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen