728x90: Wehkamp Ad

Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel

De beste deal van vandaag

Coppens

54,99

32,99

Beschikbaar

Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, verken wat er in de schappen van Lego Friends 41344 Andreas accessoirewinkel

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 18 mei 2022

Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
1 - 2 weken
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht
De wereld van Lego
Op dit moment geen voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 32,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 32,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel

Algemeen

EAN code 5702016111668

Speelset

Fabrikantcode 41344
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 294
Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel kopen?
Actuele prijs: € 32,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Friends voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel heeft de volgende EAN code 5702016111668. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel van Lego Friends is 41344. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel - Afbeelding 1Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel - Afbeelding 2Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel - Afbeelding 3Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel - Afbeelding 4
Voor Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel heeft in totaal 294 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Verken wat er in de schappen van Lego Friends 41344 Andreas accessoirewinkel ligt, waaronder een pruik, een stoffen rok, een handtas, haarstrikken en parfum. De paskamer met spiegel kan worden gedraaid zodat Andrea haar nieuwe look aan haar vriendin kan laten zien. Deze leuke modewinkelset is inclusief een naaimachine, een kassa, luidsprekers en een zitplaats voor Dexter de hond, plus een coole scooter waarmee Andrea door Heartlake City kan rijden. Inclusief 2 minipoppetjes en een figuur van een hond.


IN DE DOOS

 • Inclusief Andrea en Emma minipoppetjes en figuur van Dexter de hond.
 • De speelset omvat een accessoirewinkel met lichtelementen, luidsprekers, displays voor de accessoires, een bureau met een naaimachine en een draaibare paskamer met spiegel, plus een scooter.
 • Accessoires: een paarse pruik met kattenoren, een stoffen rok, een handtas, strikken voor in het haar, een camera, een parfumflesje, een kassa, een bankbiljet, een naaidoos, een naaipatroontegel en een koekje.
 • Ga naar Andreas favoriete modewinkel en help haar te kiezen uit verschillende coole accessoires met deze leuke Lego Friends set.
 • Probeer alles uit in de paskamer en draai hem daarna om de nieuwe look te laten zien.
 • Speel met Dexter de hond terwijl Emma de kleding verstelt met de naaimachine.
 • De accessoirewinkel is ongeveer 13 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 9 centimeter diep.
 • De paskamer is ongeveer 6 centimeter hoog, 3 centimeter breed en 4 centimeter diep.

Lego 41344 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41344 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41344 bouwinstructies.

LEGO FRIENDS 41344 ANDREA'S ACCESSOIREWINKEL

 • Fabrikantcode: 41344
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 294

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen